IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jeep представи хибриден Wrangler за Европа

Всъдеходът развива 380 к.с. и вдига 100 км/ч от място за 6,4 секунди

Компанията Jeep представи хибридния Wrangler 4xe за европейски пазари. Всъдеходът с 380 к.с. изминава 50 км само на ток, зарежда се за 3 часа и вдига 100 км/ч от място за 6,4 секунди.


Jeep Wrangler 4xe


На външен вид хибридният Wrangler се отличава от стандартния модел с двигател с вътрешно горене по декоративните елементи в син цвят Electric Blue. Силовият му агрегат се състои от 2,0-литров бензинов турбодвигател и два мотор-генератора, а скоростната кутия е 8-степен автомат.

Всъдеходът разполага със система за задвижване Selec-Trac (или Rock-Trac), мостове Dana, диференциали Tru-Lok с електрическа блокировка, диференциал с повишено триене и стабилизатор за напречна устойчивост с електрическо управление.


Wrangler 4xe


Европейците могат да избират от три версии - Sahara, Rubicon и юбилейната 80th Anniversary, посветена на годишнината на американската марка. В зависимост от нивото на оборудване Wrangler 4xe може да бъде оборудван с 8,4-инчова мултимедийна система, аудиосистема Alpine с 9 колони, система за контрол на слепите зони, асистент за паркиране, безключов достъп и дистанционно стартиране на двигателя, а също така и с адаптивен круиз-контрол.

Цените на Jeep Wrangler 4xe за Европа все още не са обявени, а продажбите на хибридния всъдеход ще стартират през юни.

Още снимки на европейската версия на хибридния всъдеход - вижте в галерията:

Снимки: Jeep

0 от 500