IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Когато суперколата ти се струва слаба

8 от най-забележителните проекти на ателието Mansory

Германската тунинг компания Mansory е всепризнат майстор по уникалните доработки на редица луксозни и спортни коли, кросоувъри и всъдеходи на премиум производителите. Вече над 30 години специалистите на ателието показват, че няма непреодолими граници когато има въображение, желание и, разбира се, икономическа подплата в някой проект.


MANSORY


Бизнесът на фирмата започва през 1989 година в Мюнхен, като след това Mansory премества централата си в Бранд, недалеч от границата с Чехия. Оттогава до днес фирмата е реализирала десетки, да не кажем стотици проекти, с висока доза ексклузивност, уникална динамика, фино изпълнение и, разбира се, сериозни цени. Но клиенти никога не липсват и повечето новости се разграбват на мига.

Минавайки през портфолиото на Mansory, може да видите, че компанията е „посягала” и на най-уникалните коли в света като Bugatti Veyron, Rolls Royce Ghost, Mercedes SLR McLaren и редица други, като във всеки един проект са добавени както хиперагресивни естетически бодикитове, така и сериозни промени по задвижващата техника. В галерията ни представяме 8 от най-ексклузивните проекти на тунинг майсторите, подбрани според колите, все още предлагани на пазара:

8 oт най-впечатляващите проекти на Mansory (ГАЛЕРИЯ)

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Мансори - защитниците на кича. Глашатаите на парвенющината. Пускал съм някои от изцепките им на случайни хора - смехът е голям. Няма такъв кич. Единствено един смарт мяза на нещо донякъде.
  • #3
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Карач ( преди 2 години )
    Ама тия от Мансори са големи балъци, *** как няма да наточат някоя японка ми с тея европейски и американски коли дето няма кой да ги купи. Да барнат некоя тойотка , че да видиш българските шмиргели японофили как ще се наперят, нали мразят всичко различно от японско, та сега Мансори си имат кръвен враг в лицето на нашите шмиргели.
  • #2
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Пфу ( преди 2 години )
    Откровенно кичозни и грозни доработки по интериора! А на двигател 600-700к.с. да се хвалиш, че си вдигнал 30-40 к.с. е смешно! Толкова вече качват на всеки турбо дизел в всяко гаражче срещи 50-100лв. Mansory винаги си били кич като сергия от капъла чарши .... предполагам толкова са и немци в тази фирма .... родом от Адана!
  • #1
    1 rate up comment 2 rate down comment
    За да сме точни ( преди 2 години )
    Кубатурата на Ауди-то от първата снимка е 3996 кубически сантиметра :)