IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Двигателите на новата Toyota Land Cruiser 300 също са ясни

Вижте още снимки на всъдехода без никакъв камуфлаж

Новата Toyota Land Cruiser 300 все още не е представена, но вече добихме пълна представа за това как ще изглежда всъдеходът. След като само преди дни се появиха снимки на модела, сега бяха публикувани още фотоси в 4 различни цвята - бял, черен, бордо и сив, като те са направени до завод на марката в Япония.


Toyota Land Cruiser


Така единствено интериорът на модела все още не е разкрит, но различни японски издания вече публикуваха негови скици. Сега те разкриват и техническите характеристики на двигателите, с които ще бъде оборудвана новата генерация на всъдехода.

Задвижването на автомобила ще става с хибридна система с 3,5-литров бензинов V6 агрегат. По предварителни данни, мощността на двигателя с вътрешно горене ще бъде 299 к.с., а още 180 ще добави електромотор.


Toyota Land Cruiser


Подобна мощност - около 415 к.с., ще има и версията със същия 3,5-литров V6 двигател, който вече ще е с две турбини. В гамата на модела ще се появи и вариант с 3,3-литров дизелов мотор, който обаче няма да се предлага на всички пазари. Неговите характеристики засега не се разкриват.

Вече е известно, че новото поколение на всъдехода ще разполага с увеличено с 50 мм разстояние между двете оси, което ще помогне за увеличение на вътрешното пространство. В същото време обаче свесовете на новия Land Cruiser са по-къси от тези на предшественика му.


Toyota Land Cruiser


Премиерата на новото поколение на Land Cruiser ще се състои по-късно тази година - най-вероятно през лятото, а продажбите ще стартират през есента.

0 от 500