IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новата Toyota Land Cruiser

Всъдеходът беше заснет в серийния си вариант (ВИДЕО)

Външният вид на новото поколение на новото поколение на Toyota Land Cruiser вече е напълно разкрит, след като вече готови бройки от модела бяха заснети в един от заводите на японския производител. Машините са без никакъв камуфлаж, а снимки и видео с тях бяха публикувани в YouTube и Instagram.


Toyota Land Cruiser


На външен вид всъдеходът много прилича на настоящия Land Cruiser, но има редица промени. Фаровете на автомобила са съединени с U-образна линия, която минава под решетката на радиатора и се увеличава визуално. Самата решетка е с хоризонтални планки, а в долните ъгли на бронята са разположени фарове срещу мъгла.

Вече е известно, че новото поколение на всъдехода ще разполага с увеличено с 50 мм разстояние между двете оси, което ще помогне за увеличение на вътрешното пространство. В същото време обаче свесовете на новия Land Cruiser са по-къси от тези на предшественика му.


Toyota Land Cruiser


Очаква се, че при смяната на поколенията моделът ще получи нов 3,5-литров битурбо V6 двигател. Той ще бъде включен и в хибридната версия на всъдехода, която заменя досегашния V8 мотор. На някои пазари всъдеходът ще се предлага и с 3,3-литров турбодизел.

Премиерата на новото поколение на Land Cruiser ще се състои по-късно тази година - най-вероятно през лятото, а продажбите ще стартират през есента.


Снимки и видео: YouTube

0 от 500
  • #14
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Все тая ( преди 2 години )
    До #1 ( преди 11 часа )Тая допотопна бракма ще мине през такива места, че Х5 или Q7 дори няма да посмеят да си помислят да минат, камо ли да опитат"Ако това го беше казал преди 20г щях да се съглася. Сега съм съгласен само за Х5. Сравнен с Х5, Х6 е проходима. Но сравнен с всички останали... пълна трагедия. Лежат на старата слава на ланд крузера. Иначе си е паркетник.
  • #13
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Хаха ( преди 2 години )
    До18. Каква технология на тойота кви 5лв сънуваш? Такава страшна технология използват, че се правят във Франция и им слагат двигатели от рено. Хахаха понеже са много напред с технологията за това по-голямата част от тойотите не се предлагат в Европа, защото не могат да покрият еко нормите. Да си малък и да вярваш в дядо коледа е нормално. Но да си голям и да вярваш в "дизел геЙт, е слабоумно. Кой го измисли това? Американците дето нямат нито една кола отговаряща на нито една еко норма!!! Защо?
  • #12
    2 rate up comment 5 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 2 години )
    Яко са крали пак, имат талант.
  • #11
    12 rate up comment 10 rate down comment
    Leberknoedl ( преди 2 години )
    Вагито действа по стара гьобелсова традиция - залива с помия и лъжи като дизелово голфче с канцерогенни сажди докато сам си повярва. Но после идват новините за кой какви глоби ще плаща за непокриване на стандартите за емисии и става ясно че Тойота отново е 15 години напред технологично от любимите му немки коптори.
  • #10
    9 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ваги, от всичките ти писания разбрахме единствено че си изключително пpост и много дъзржиш това да не остане незабелязано.
  • #9
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Такива коли ако са с големите двигатели, по които са проектирани са си ок.Проблема е като им сложат несъразмерни еко двигателчета, ами няма как да вървят.Същото важи и за всеки голям автомобил 2 тона нагоре.
  • #8
    4 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Не съм голям фен на тази версия нито на предишната 200. Като цяло си е паркетник предимно за асфалт но пък доста тромав в сравнение с немските. Тази версия за да стане за офроуд и трябва доста сериозен тунинг и пак не може да стане оптимална заради независимото окачване отпред и многото електроника. Land Cruiser признавам само серията 70 и 80 и разбира се класиката FJ40. Другото са компромиси.
  • #7
    9 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Това Хойзърче като е надеждно, може ли да спира? А да взима завои? А да изпреварва? А нещо обезшумяване и виброизолация на двигателя има ли? А дори някакво подобие на модерна електроника има ли? Или пътно поведение? А икономичен ли е? Да не се окаже, че немските джипове реализират 10/10, а това недоразумение - 1/10? Та дори съвременните трактори са по-проходими и по-луксозни.
  • #6
    5 rate up comment 3 rate down comment
    ОТзад ( преди 2 години )
    страшно прилича на SEAT
  • #5
    15 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ленд Крузера е еталон за надеждност и издържливост. Цялата немска автоиндутрия е като някаква неуместа смешка в сравнение с него.