IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW показа конкурент на Maybach-S-Class V12

Shining Shadow Special Edition излиза в ограничен тираж и ще струва 400 000 долара

Компанията BMW представи специална версия на флагмански седан 7-Series, която получава името Shining Shadow Special Edition и е най-луксозната от сегашното поколение на модела. Премиерата се състоя на автосалона в Шанхай.


BMW 7-Series Shining Shadow Special Edition


Седанът получава уникална двуцветна каросерия, като горната част е в сребристо, а долната - в тъмно-червено. От компанията отбелязват, че процесът по боядисване на автомобила отнема близо седмица.

Салонът е бяла кожа с ленти, приличащи на скъпоценни камъни, както и с детайли от скъпо дърво. Седалките са с електрически настройки и масаж, като на гърба на предните кресла са поставени допълнителни таблети за возещите се отзад пасажери.


BMW 7-Series Shining Shadow Special Edition


BMW 7-Series Shining Shadow Special Edition се задвижва от 6,0-литров V12, развиващ 585 к.с. и 850 Нм въртящ момент. Седанът ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,8 секунди, а максималната скорост е ограничена на 250 км/ч.

Сочената за конкурент на Mercedes-Maybach V12 лимузина на баварския производител излиза в ограничен тираж от 25 бройки, като всички са предназначени за Китай. Цената на всеки от автомобилите е минимум 400 000 долара.

Още снимки на уникалната баварска лимузина - вижте в галерията:

Снимки: BMW

0 от 500
  • #20
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 2 години )
    Колата е величествена. Дръзка и даже нагло луксозна. Определено е за хора, който никак не се срамуват от положението си. И хубаво че е Кйтаи, щото в изкуфялата от старост Европа такива дръзки демонстрации са Анатема.
  • #19
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Chicho_Ficho ( преди 2 години )
    Лошото е, че това е кола правена за да те возят, а старите седмици бяха правени, за да ги караш сам. Нещо му изпуснаха края и започнаха да ги правят като мерцедеси.
  • #18
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Токо ( преди 2 години )
    Можеби става ама нямам никакво желание да карам отпадъци за стотици хиляди лева.
  • #17
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Супер е! ***, много скъпа, бе! :)
  • #16
    6 rate up comment 1 rate down comment
    До край ( преди 2 години )
    Кви са тия коментари:потни,космати.......:))))Интересни сексуални фантазии имаш момче:))))Стягай се докато е време или вече си минал на другия бряг и е късно за тебе:)))))
  • #15
    17 rate up comment 0 rate down comment
    tsavolion ( преди 2 години )
    Всичко е хубаво , само едно нещо не мога да разбера...? Защо е необходимо да има толкова много екрани , таблети и тем подобни...? Излизаш от вкъщи и се качваш в автомобила , за да отидеш някъде по работа или на излет ,наслаждавайки се на природата...а не да забиеш поглед отново в мобилните устройства и дисплеи...Къде е удоволствието от шофирането и гледката навън , докато шофираш или се возиш ?
  • #14
    13 rate up comment 0 rate down comment
    tsavolion ( преди 2 години )
    Всичко е хубаво , само едно нещо не мога да разбера...? Защо е необходимо да има толкова много екрани , таблети и тем подобни...? Излизаш от вкъщи и се качваш в автомобила , за да отидеш някъде по работа или на ексглокзия ,наслаждавайки се на природата...а не да забиеш поглед отново в мобилните устройства и дисплеи...Къде е удоволствието от шофирането и гледката навън , докато шофираш или се возиш ?
  • #13
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Бургас ( преди 2 години )
    За манячетата от Меден Рудник
  • #12
    7 rate up comment 10 rate down comment
    Както винаги ... ( преди 2 години )
    каквото направи Мерцедес, БМВ (а и останалите) следват/копират!
  • #11
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Гергер ( преди 2 години )
    Немско изкуство и бунт на инженерни вдъхновение които само германците могат да ми предложат а вие намирайте кусури много горяла била за чернокожи ти карай руския звяр лада и давай мнение