IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пикапът на Hyundai не бил ... пикап

Корейците определят Santa Cruz като "търсач на нови усещания" (ВИДЕО)

Компанията Hyundai публикува кратко видео, посветено на бъдещия пикап Santa Cruz. Според представител на марката, компактният товарен модел не бива да бъде определян като пикап в смисъла на думата, която сме свикнали да използваме.


Hyundai Santa Cruz


В случая става дума за маркетингов ход от страна на корейския производител, защото Santa Cruz си е класически пикап, макар и в компактни размери. От Hyundai обаче са категорични, че са искали да направят автомобил за "търсачите на приключения в града, които да се отправят извън неговите предели, за да открият нови усещания".

Във видеото дизайнерите на Hyundai подчертават, че Santa Cruz не е традиционен пикап на рама, каквито са Toyota Tacoma и Nissan Frontier. Екстериорът на компактния товарен автомобил по-скоро напомня този на кросоувъра Tucson, който има същите решетка на радиатора и оптика.

От корейската компания допълват, че бъдещият модел ще получи гама от мощни двигатели, но не уточняват какви ще бъдат те. Според слуховете сред тях ще попадне 6-цилиндров турбодизел, както и система за задвижване на четирите колела.



Новият Hyundai Santa Cruz ще се предлага на първо време в Северна Америка, като ще се сглобява в завода в Алабама. Премиерата на модела е насрочена за 15 април.

Снимка и видео: Hyundai

0 от 500