IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пожарна влетя в бензиностанция след сблъсък с SUV

По чудо инцидентът се размина без взрив и без жертви (ВИДЕО)

Автомобил на пожарната, движещ се с включени сирена и светлини, се удари с всъдеход Lincoln Navigator на кръстовище в Детройт. В резултат на сблъсъка машината на спасителните служби буквално влетя в бензиностанция, където удари товарен фургон, става ясно от видео от охранителна камера, публикувано в YouTube.


катастрофа


След инцидента една от бензиновите колонки се запали, но пожарът бързо е потушен. Както съобщава Carscoops, в резултат на сблъсъка са пострадали 7 човека. От медицинските служби съобщават, че всички са получили леки наранявания.

Полицаите разследват инцидента, като свидетели потвърждават, че автомобилът на пожарната се е движил с включени светлини и сирена. На свой ред, водачът на Lincoln Navigator е преминавал на зелен цвят на светофара и най-вероятно не е видял машината.



"Всъдеходът мина на зелено, а пожарната явно бързаше на повикване и не успя да спре", обяснява очевидец на катастрофата, която по чудо се размина без жертви.

Снимка и видео: YouTube

 

0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Предположение ( преди 3 години )
    Това ако беше в едно "водородно бъдеще" не ми се мисли...
  • #1
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Пичовете от фургона веднага избягаха, докато пожарникарят щом слезе от камиона, първата му работа беше да отиде да провери около фургона дали няма пострадали и пожар.