IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето защо Porsche 718 Cayman GT4 е един от най-подценяваните автомобили

Спортният модел от Щутгарт се представя забележително в реални условия (ВИДЕО)

Участъците от магистралите в Германия, на които няма ограничения на скоростта, са истински рай за феновете на бързите коли. Там те тестват възможностите на най-забележителни спортни коли на планетата, като публикуват и видео с такива изпълнения.


Porsche T


В този случай звезда на видеото е брилянтното Porsche 718 Cayman GT4, което беше заснето да ускорява до повече от 300 км, при това с изключен контрола на сцеплението. Записът показва и защо това е един от най-подценяваните спортни автомобили на планетата, въпреки че вдига над 304 км/ч и ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,2 секунди.

Под капака на машината е поставен 4,0-литров атмосферен двигател с 420 к.с. и 420 Нм въртящ момент, който е съчетан с 6-степенна механична скоростна кутия. Това го прави с 35 к.с. по-мощен от базовото 911 Carrera, който е и с 10 000 долара по-евтин.



Сега семейството 718 Cayman е на път да се увеличи с още една модификация - GT4 RS, която се разработва в момента. Очаква се, че тя ще получи около 500 коня под капака, като ще използва същия мотор.

Снимка и видео: Carscoops

0 от 500