IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Когато Porsche 911 не стига: 7 култови доработки на иконата

От легендарния Ruf до бруталните красавици на Singer, тези коли надграждат над класиката

Porsche 911 определено е една от най-известните спортни коли в света, като е и сред моделите с най-дълъг живот на пазара. Някои от яростните фенове на модела дори се сърдят, че той не е определян като "суперкола", а просто като "спортна", но както и да го определят, германският автомобил е със статут на икона в индустрията.


Singer ACS


Големият успех на 911, с годините привлече много специалисти по тунинг и доработка, които представиха многобройни свои виждания за това, как моделът от Щутгарт да стане дори още по-ексклузивен и по-мощен, а понякога дори и доста по-различен от това, което сме свикнали да виждаме по улиците или шоурумите.

В галерията по-долу сме ви представили няколко от най-значимите разработки на базата на Porsche 911 (в единия случай "в микс" с друг модел, но все пак на марката), които са придали нова идентичност на германската икона и са успели да се откроят достатъчно на фона безкрайните предложения. Тези доработки дори са успели да направят създателите световноизвестни:
 
   
7 невероятни доработки на Porsche 911 (ГАЛЕРИЯ)


0 от 500