IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi превърна A7 Sportback в странен седан

Удължената версия L е предназначена за китайския пазар

Новият Audi A7 L бе хванат по време на фотосесия в Китай. Моделът е базиран на A7 Sportback като е с удължена колесна база и е предназначен специално за пазара в Поднебесната империя, където "разтеглените" версии на масови модели са доста популярни сред клиентите на нови коли.


audi a7 l


И докато А7 е относително красиво купе, то новата му версия, освен че е получила по-голямо междуосие, се е превърнала по-скоро в седан. Метаморфозата си личи много ясно ако колата се погледне отстрани, като става ясно, че линията на покрива е доста по-права отколкото в традиционния модел.

Audi A7 L е и с по-големи прозорци на задните врати, а отзад е видно, че моделът е с доста по-традиционния багажник на седан, вместо с вратата, напомняща за хечбек при конвенционалния модел. За сметка на това, задницата се е сдобила с нов спойлер и издължени светлини с нови LED графики.


audi a7 l


Удължената версия на A7 ще се произвежда в Шанхай, в обновен завод на джоинт-венчъра SAIC-VW. Машината ще е на архитектурата MLB Evo, като ще се предлага с двулитров бензинов турбомотор, както и с трилитров V6. Върхова ще е модификацията 55TFSI.

Производството на новия Audi A7 L ще стартира през лятото, а официалното представяне на модела ще е до края на този месец.

0 от 500