IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan представи огромен SUV с 428 конски сили

Nismo-версията на Patrol получава 8 места и елемент от Формула 1

Компанията Nissan представи обновения Patrol още през 2019 година, но едва сега идва неговата спортна версия Nismo. Известният още като Armada всъдеход изглежда по-агресивно от стандартния модел, благодарение на допълнителните елементи по екстериора и множество червени акценти отвътре и отвън.


Nissan Patrol Nismo


Високопроизводителният Patrol е качен на 22-цолови джанти и е оборудван с LED-светлини за мъгла, подобни на тези на от Формула 1. Те са обградени от заден дифузьор и големи накрайници на изпускателната система. За да се отличава от стандартния модел, версията Nismo е получила и различна решетка на радиатора.

Задвижването на Patrol Nismo е поверено на 5,6-литров атмосферен V8, развиващ мощност от 428 к.с. и 560 Нм, който е съчетан с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Така мощността на всъдехода е увеличена с 28 к.с. в сравнение със стандартния Patrol с V8, като максималният въртящ момент си остава същия.


Nissan Patrol Nismo


Инженерите от спортното подразделение на Nissan са променили и настройките на окачването, като благодарение на доработките всъдеходът е по-стабилен при преминаване на поредица от остри завои.

В салона има два големи екрана, каквито са и при стандартния Patrol след фейслифта. Като цяло обаче интериорът ясно показва възрастта на кросоувъра, въпреки че той беше актуализиран преди 2 години. Сегашното поколение на модела (Y62) излезе преди 11 години, но явно новата генерация все още ще трябва да изчака появата си.


Nissan Patrol Nismo


В Nissan залагат на черно и червено в интериора с елементи от карбон и кожа алкантара. Всъдеходът може да се похвали и с аудио-система Bose с 13 високоговорителя, която може да се интегрира както с Apple CarPlay, така и с Android Auto, а също така и много системи за безопасност и асистенти на водача.

Версията Nismo също така получава и 8 места в салона, като нейните продажби вече стартираха в Близкия изток. Кога ще се появи всъдеходът на други пазари, засега не се съобщава.

Още снимки на спортния всъдеход на Nissan - вижте в галерията:


Снимки: Nissan

0 от 500
  • #10
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Body on frame ( преди 3 години )
    Патрола е истинска 4X4 машина на шаси създадена за брутални условия. Това НЕ Е стандартен смехотворен "SUV". Опитваха се да убият Патрола по всевъзможни начини, защото от y60, печалбите им бяха минимални (скъп за производство всъдеход, правилно поддържан е незаменим) но не могат, защото в Австралия, при арабите, в Азия, в Русия, единствения аналог е Land Cruiser-а. Не случайно един и същ модел се произвежда по 10-20+ години без особена техническа промяна.
  • #9
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Майкоу ( преди 3 години )
    Божеее, някакви селски чушкопеци критикуват автомобил, произведен от една от най-развитите технически нации!
  • #8
    5 rate up comment 15 rate down comment
    Българин във Воронеж ( преди 3 години )
    Кви са тея смешни мини таблетчета дето са ги турили джапанките на това подобие на сув, повече мяза на камион. Интериор тип Локо София, за селяни и *** е идеален.
  • #7
    3 rate up comment 12 rate down comment
    Майския ( преди 3 години )
    Кичозен, японски ***! Как не измислиха някаква по оптекаема и по красива предница а не да приличат на булдозери и снегорини.
  • #6
    17 rate up comment 3 rate down comment
    До 5 за японците и д ( преди 3 години )
    Каза го тоя който кара 15 годишен голф... Гроздето е много кисело
  • #5
    3 rate up comment 33 rate down comment
    Бай Онзи ( преди 3 години )
    Хубава е ама да не е Нисан Мазда Хонда и тем подобни японски ***.Японците не могат да правят двигатели еле пък дизелови хич.
  • #4
    10 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    И как изпълнява еко изискванията с тоя В8?
  • #3
    26 rate up comment 2 rate down comment
    joro75 ( преди 3 години )
    Интериора си е точно като за такъв масивен джип.За мене Нисана изглежда много добре както отвън така и от вътре.
  • #2
    27 rate up comment 3 rate down comment
    DarthPlague ( преди 3 години )
    Много от хората, които могат да си позволят подобни автомобили предпочитат точно такъв тип интериори пред ултра-съвременните с екрани и подменюта и без никакви бутони.
  • #1
    14 rate up comment 26 rate down comment
    Д-р Исня ( преди 3 години )
    Интериорът е трепач за 2005 година модел! Евалата