IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce направи уникален Cullinan Black Badge

Луксозният всъдеход е поръчан от вицепрезидента на Google

Подразделението Bespoke на Rolls-Royce направи впечатляващ Cullinan Black Badge по поръчка на двама от най-известните колекционера на автомобили в света. Това са вицепрезидентът на Google - Бенджамин Слос, и съпругата му Кристин. Тяхната колекция включва някои невероятни автомобили, в тома число и Ferrari FXX K, което Бенджамин подари на съпругата си.


Rolls-Royce Cullinan Black Badge


Шефът в Google от известно време е собственик и на направен по поръчка Rolls-Royce Dawn, но новата машина надминава всичките му коли. Тя е в специален цвят, наречен Pikes Peak Blue, който е създаден по лична спецификация на клиента от екипа на Rolls-Royce Bespoke Collective.

В контраст със синята боя са акцентите Forge Yellow, които са нанесени върху купето, колелата и спирачните апарати. Всъдеходът носи и знамето на Модена - точно както състезателните автомобили на Ferrari, които Слос притежава.


Rolls-Royce Cullinan Black Badge


Този Cullinan разполага и с персонализирани двуцветни колела Black Badge и Spirit of Ecstasy, изработени от солидна заготовка от въглеродни влакна. Представени са и персонализирани протекторни плочи, проектирани да съответстват на логото на Black Badge. На тях са гравирани името на Бенджамин от страната на водача и името на Кристин от страната на пътника.

Кабината разполага с ръчно изработени седалки с тъмносиня кожа с акцентни шевове и монограми в цвят Forge Yellow. Rolls-Royce също така е оборудвал уникалния за Cullinan метален часовник, който има тъмносин анодизиран корпус от неръждаема стомана и е подчертан с линии Forge Yellow. Всеки панел на вратата е украсен и с личното състезателно лого на Кристин Слос.

Още снимки на уникалния всъдеход - вижте в галерията:


Снимки: Rolls-Royce

0 от 500