IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 стари, но много забавни коли за писта

С тях можете да се надпреварвате дори срещу скъпи спортни автомобили

Достъпни като цена, но същевремевно много забавни (поне до момента, в който някое от колелата им паднае), тези автомобили са чудесен начин да се позабавлявате на писта. На такива места често може да се видят шофьорите на стари Volvo 340 и Citroën ZX, чиято усмивка не злиза от лицето им по време на цялата обиколка. Само си представете, как при силен дъжд изпреварвате суперкола със своето Subaru, за което сте платили около 1500 лири.

Изданието Autocar представя 10 такива автомобила, които се вместват в бюджет от около 3000 лири (3500 евро). Сред тях няма коли с откровено спортни претенции, но същевременно те са доказателство, че щастието може да се купи и с малко пари.

10 стари, но забавни коли за писта (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #11
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Антон ( преди 2 години )
    Ибизата е с атмосферен мотор 2.0 150 кс ABF от голф,а не 2000 турбо
  • #10
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Achtung ( преди 3 години )
    Имах такава Ибиза набор 99 между 2008-2011 двигателя е 2 литра атмосферен и наистина подобни коне на такова малко купе се усещат доста силни. Или вече съм по остарял или по това време колите по пътищата бяха доста по бавни, но това малко нещо наказваше всичко наред. На мокро имаше силно желание да недозавива и накрая я тотализирах. Усещането и спомена за скорост бяха по силни от сега с 330xD, което се усеща голямо, тежко и инертно, за тесен планински път с много завои по тясната кола е за предпо
  • #9
    4 rate up comment 0 rate down comment
    //// ( преди 3 години )
    И точно със 115 к.с. и двойно на това Субару е всичко друго, но не и кола за писта. 4х4 дърпа страшно много от мощноста.
  • #8
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Никола ( преди 3 години )
    Статията за бегачки ли е или коя за колко пари можеш да намериш...Ей писна ми от *** джурналисти
  • #7
    3 rate up comment 1 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 3 години )
    Обиколката на най великата писта струва около 30 евро.Всеки може да иде и да кара.Там не важат никакви застраховки обаче.Greenhell driving е сайта, има календар и моля.Аз съм карал там, страшничко е със серийна кола.
  • #6
    9 rate up comment 0 rate down comment
    ттт ( преди 3 години )
    Тези коли могат да имат някакъв чар, всяка една от тях по отделно, но за пистата с изключение на 2-3 и дума не може да се каже. Много *** статия.
  • #5
    10 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    ZX ми е много странен като дизайн. Прекалено сдържан за ситроен. Личи си, че ПСА са искали Пежо 306 да се продава повече. Чак вече с С2 и С4 показаха стил. Не, че ZX е грозен, но е безличен. От 90-те само BX и XM приличат на истински ситроени.
  • #4
    17 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Забавната кола за писта е леката. Както каза колегата S-ката и Ягуара нямат място тук. И в други подобни статии съм виждал да се споменава ZX. Карал съм такъв точно 1.4 и е приятна количка за ежедневно ползване (и изключително здрава за франсе), ама за писта - не бих казал.
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Тези цени са за Англия. А сега ще трябва ли да им се плаща мито и ДДС?
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    д-р. Куртев ( преди 3 години )
    На писта с личен автомобил -НИКОГА !!