IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои са най-добрите автомобилни марки на 2021 година

Проучване на британска компания в 23 държави избра брандовете с най-високо доверие

Автомобилните експерти от британската организация YouGov определиха най-добрите марки в света за 2021 година. Те са провели проучване в 23 държави от цял свят, като във всяка от тях е определен Топ 10. В допитването са участвали и собственици на автомобили, които е трябвало да посочат силните и слабите им страни.

Брандовете са оценявани по 6 различни показателя - впечатление (положително или отрицателно), качество на продуктите, стойност, удовлетвореност на клиентите, репутация на самата марка в съответната държава, както и дали собственик на неин автомобил би е препоръчал на други хора. В списъка има не само производители на превозни средства, но и дружи фирми, свързани с автомобилната индустрия.

Най-добрите автомобилни марки за 2021 година (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Факт!-тически ... ( преди 3 години )
    дори и във Франция рено заема от последните места! Другаде не съществува на картата.
  • #2
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Bayraktarya-BM-MGGA! ( преди 3 години )
    И на 2-ро място отбелязвам, че Норвегия, където ТЕСЛА са най-много на брой на глава на населението и най-предпочитана сред редица други, марката на ИЛОН МЪСТ я няма в първата 10-ка, което е много странно, и ще рече, че на классацията й липсва обективна и РЕАЛна стойност, сиреч е съшита с бели конци от марковите авто-джамбази, пардон - производители!!! ФАКт!
  • #1
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Bayraktarya-BM-MGGA! ( преди 3 години )
    Забелязвам по вкусови предпочитания, ФАКт: Китай - бетер местния БеГе-фен мот-а-мо.