IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 двигателя, които трябва да пробвате, докато още ги има

От Alfa Romeo до BMW и от Honda до AMG, тези агрегати все още са относително достъпни втора ръка

Когато Великобритания обяви, че смята да забрани колите с бензинови двигатели от 2030 година, най-добрата реакция беше на Джеръми Кларксън, бившия водещ на Top Gear. "През 2029 смятам да си купя десет", писа той в Twitter.
Бъдещето пред двигателя с вътрешно горене не изглежда много светло - дори и в страни като България, които не са на предните редици в устрема към понижаване на емисиите. Всъщност много от най-забележителните бензинови двигатели вече си отидоха, унищожени от новите европейски стандарти. За щастие обаче все още са достъпни на пазара втора ръка, често на доста добри цени. Ето десет от тях, които всеки автомобилен фен задължително трябва да опита - докато още ги има.


10 двигателя, които всеки трябва да пробва (ГАЛЕРИЯ):

 

 

0 от 500
  • #2
    10 rate up comment 39 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Пълни глупости.Ванкеловият двигател на Мазда е пословично трошлив и скъп за подръжка втрк на Хонда са тотални бклуци с ниска издръжливост а това за Роувър направо ме събори от стола тотален бклук както и всичко на тази отдавна умряла британска марка известна с пословично ниската си надежност.
  • #1
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Exo ( преди 3 години )
    А къде са 2jz, RB 26dett, 4g63t