IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-екзотичните модели на Jeep в историята

Отбелязваме 80-тата годишнина на марката с някои забравени и редки автомобили

Марката Jeep определено е сред иконичните в автомобилния свят, не само защо постла пътя на всъдеходите и съвременните SUV-модели със знаменития Willys, но и защото, с годините, представи някои наистина уникални машини, популярни по цели свят, включително и у нас.


jeep cj-8


В наши дни, американската компания е световно известна с моделите Cherokee и Grand Cherokee, които умело комбинират комфорта и офроуд способностите. Не бива да пропускаме, разбира се, и суровия Wrangler, който се е настанил в историята на оф-роуд иконите, редом с легенди като Land Rover и Toyota Land Cruiser.

Но в дългата вече 80 години история на Jeep има и някои доста екзотични модели, които вече са позабравени и от верните фенове. В галерията ще ви разкажем за 6 от тях, които макар и по-редки и неизвестни, са повече от интересни:

6 екзотични модела на Jeep, които ще ви удивят (ГАЛЕРИЯ)

0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Боже, боже.. ( преди 3 години )
    Толкова ли е трудно да си намерите свестен преводач на автомобилни теми?"лифт на окачването" ???, "заключващи се хъбове" ???Боже, вересиите, боже!
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Карач ( преди 3 години )
    Къде са русофилските *** дето твърдяха, че лада нива , била първия SUV?!
  • #1
    2 rate up comment 2 rate down comment
    JEEP ( преди 3 години )
    Историята си е история, марката си е марка. КИА имат сносни автомобили и предлагат съблазнителна гаранция, но втората световна война никой не е карал КИА. Затова моите автомобили са JEEP или от VAG.