IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Mercedes-Benz C-Class бе разкрит преди премиерата

Интериорът на модела почти повтаря този на флагмана S-Class

Премиерата на новото поколение на Mercedes-Benz C-Class (W206) ще се състои на 23 февруари (вторник), но моделът не успя да остане в тайна и негови снимки от официалната фотосесия се появиха в интернет. На тях се вижда стандартният седан, както и версията с пакет AMG-Line. Напълно е разсекретен и салонът на модела.


Mercedes-Benz C-Class W206


Новият Mercedes-Benz C-Class до голяма степен повтаря по-големите си "братя" - обновения E-Class (W213) и S-Class (W223). Запазва се и вариативността при избора на аеродинамичен пакет, като срещу доплащане клиентът може да си поръча AMG-Line увеличени въздухозаборници в бронята, различни престилки и спортна изпускателна система.

Салонът на W206 представлява умалено копие са новата S-Class. Архитектурата на предния панел, екранът без рамки на виртуалния приборен панел, както и тъч-скрийнът на мултимедията MBUX от второ поколение - всичко това напомня за флагмана на концерна Daimler. Все пак има и разлики - при C-Class вътрешността на вратите, воланът и дефлекторите на вентилационна система за опростени, а опциите са много по-малко.


Mercedes-Benz C-Class W206
Mercedes-Benz C-Class W206


Новата C-Class е по-просторна от предшественика си, като това се дължи на увеличените дължина и междуосие. Моделът е изграден на нова версия на платформата MRA с двойни напречни носачи отпред и многоточково задно окачване. Като опции ще се предлагат завиваща задна ос, "умна" матрична оптика, цветен проекционен дисплей и система за полуавтономно движение.

Потвърден е и отказът от 6-и и 8-цилиндрови двигатели. Всички версии на модела ще получат електрифицирани 2,0-литров турбомотори с 4 цилиндъра, като това се дължи на новите екологични стандарти.


Mercedes-Benz C-Class W206


Известно е още, че по време на премиерата на 23 февруари Mercedes-Benz ще разкрие само седана W206. Комбитата - стандартно и всъдеходно, купето и кабриолетът ще попълнят гамата по-късно. В края на годината ще бъдат показани и версиите AMG.

Снимки: Cochespias.net

0 от 500
  • #16
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Никакъв не е проблема, че имат еднакъв дизайн, спомнете си още преди близо 20тина години говорехме, че всички аудита са с еднакъв дизайн и все пак си бяха хубави коли. На живо всеки нов мерцедес ще изглежда красиво. Единствената забележка е, че волана е станал по-грозен.
  • #15
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Мене последно време (от 2015) дизайна на Мерцедес повече ми харесва от преди. Но не и това че седаните им са еднакви. Това са маркетинг хитрости които явно работят.
  • #14
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Разбииш ли? ( преди 3 години )
    Те всички модели на Мерцедес станаха едни и същи само размерите са различни... БМВ и Ауди всеки модел им е различен
  • #13
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Супер е! ( преди 3 години )
    Това ако имаше поне 6-так щеше да е върха! Интересно как ще се бори с М3 с тея 4 цилиндъра...
  • #12
    9 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    С, Е и С класа едни и същи като матрьошки. А само преди 8-10 години всяка серия имаше различен стил.
  • #11
    3 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    тъжното е че е без 6 и 8 цилиндъра всичко друго е о.к. цвят черен решетка панамерикана и амг пакет и ще е брутален а интериора си е недостижим за бмв и ауди
  • #10
    1 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Предницата едно към едно напомня Фокус 3 с фейслифта и актуалните Мондео и Мустанг. Това е правено преди повече от 5 години! Просто тук е позаоблено, малко в стил Рено от времето, когато дизайнерът на Мазда отиде при тях.
  • #9
    4 rate up comment 7 rate down comment
    бг смешки 2 ( преди 3 години )
    C-KLASATA И С-класата с един и същи дизайн е ....как да кажа тъпо .реално C-klasata се явява евтин вариант на S-klasata . ако взимам кола определено щее Ауди или БМВ макар че БМВ частите у БГ са адски адски скъпи ....
  • #8
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Не е неприятно, а напълно логично и желано от клиентелата. Преди 30-40 г. беше символ на клас да си купиш S клас и съответно той трябваше да се отличава. В момента в развитите държави се счита за неуважение да се возиш на такава голяма кола. Хората искат да си купят луксозен Мерцедес с който размер на тях им е удобно, особено за градска кола.
  • #7
    10 rate up comment 7 rate down comment
    да ( преди 3 години )
    да един и същи дизайн на всички модели на Мерцедес . доста тъпо бих казал . на БМВ са по-добри дизайните напоследък . а дори на Ауди е по-добре .