IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

11 революционни автомобила, които не успяха

Те донесоха нещо различно на своите марки, но то не беше оценено

Има автомобили, които така и не постигнаха сериозен търговски успех, но въпреки това ще останат в паметта на хората. Те донесоха нещо ново на своите марки - дизайн, технологии или производителност, което обаче се оказа недостатъчно и бяха отхвърлени от пазара. Съответно, не получиха и продължението, което заслужаваха.

По-важното е, че тези автомобили разчупиха стереотипите, защото техните инженери и дизайнери получиха пълна свобода при тяхната разработка. С помощта на изданието Motor1 ви представяме 11 модела, които направиха революция в собствената си марка, но така и не получиха продължение.

11 революционни автомобила, които не успяха (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Nissan Cube ( преди 2 месеца )
    То реалността е, че тези модели се продават на една цена в страната си и на двойно-тройна цена в Европа, от там е проблема! Иначе аз лично бих си взел такова автомобилче, но ЙОК, цената е силно спираща, а та е силно нереална!
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Сузукито е много красиво и здраво, но автоматичните им скоростни кутии създават проблеми.
  • #2
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Martin187 ( преди 3 години )
    много неграмотно преведена статия...сузукито е модел за щатите, мисля че трудно може да се намери в Европа
  • #1
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 3 години )
    Сузукито ми е доста любопитно като автомобил. Виждал съм го на живо и изглежда доста добре. Предполагам, че и двигателя едва ли има проблеми. Ще ми е доста любопитно, ако някой се е докосвал до този автомобил, да даде мнение.