IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru отделя екстремните си модели в нова марка

Комбито Outback ще бъде първият автомобил от гамата на Wilderness

Компанията Subaru има намерение да създаде нов суббранд, под който да продава най-екстремните версии на своите модели, предназначени за движение по тежък терен, съобщава Automotive News.


Subaru Outback


Новият суббранд ще се казва Wilderness (пустиня), като автомобилите в него ще се отличават от стандартните машини на Subaru както на външен вид, така и по техническите си доработки. Първият модел ще бъде комбито Subaru Outback, което компанията вече тества (на снимките). То е получило модернизирано окачване, увеличен пътен просвет, всъдеходни гуми и допълнителна защита на каросерията.

Двигателите на всъдеходния Outback ще бъдат същите като на стандартния модел. В САЩ Subaru Outback се предлага с 2,4-литров турбомотор с 4 цилиндъра, развиващ 264 к.с. и 375 Нм. Той е комбиниран с вариаторна скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела.


Subaru Outback


Предполага се, че премиерата на Subaru Outback Wilderness ще се състои през лятото на 2021 година. Вторият представител на новата марка ще бъде модернизираната версия на кросоувъра Forester.

Снимки: Motor1

0 от 500