IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru отделя екстремните си модели в нова марка

Комбито Outback ще бъде първият автомобил от гамата на Wilderness

Компанията Subaru има намерение да създаде нов суббранд, под който да продава най-екстремните версии на своите модели, предназначени за движение по тежък терен, съобщава Automotive News.


Subaru Outback


Новият суббранд ще се казва Wilderness (пустиня), като автомобилите в него ще се отличават от стандартните машини на Subaru както на външен вид, така и по техническите си доработки. Първият модел ще бъде комбито Subaru Outback, което компанията вече тества (на снимките). То е получило модернизирано окачване, увеличен пътен просвет, всъдеходни гуми и допълнителна защита на каросерията.

Двигателите на всъдеходния Outback ще бъдат същите като на стандартния модел. В САЩ Subaru Outback се предлага с 2,4-литров турбомотор с 4 цилиндъра, развиващ 264 к.с. и 375 Нм. Той е комбиниран с вариаторна скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела.


Subaru Outback


Предполага се, че премиерата на Subaru Outback Wilderness ще се състои през лятото на 2021 година. Вторият представител на новата марка ще бъде модернизираната версия на кросоувъра Forester.

Снимки: Motor1

0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Те май фалираха
  • #10
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 3 години )
    #16 въпросът беше риторичен - какъв ник да си избереш в първо лице единствено число.Да, смешен хейтър си. Карай си умрялата Тойота на газчица и не давай акъл за коли над 250 к.с.
  • #9
    0 rate up comment 1 rate down comment
    робин худ ( преди 3 години )
    Друго е 3,6 хаха 2,4 е еднодневка спрямо него
  • #8
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Субару ( преди 3 години )
    Превода е пустошта или дивата природа, не пустиня!
  • #7
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Гост ( преди 3 години )
    #4 анонимен ли или съм смешен хейтър?Виждал ли си Субару на живо?Като си купиш Субару с 264 к.с. ела пак да обясняваш дали гние и дали са му скъпи ремонтите за този клас автомобили. Кой знае каква умряла Тойота караш на газ.
  • #6
    7 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Стратегията ще увеличи разходите на всички нива и ще затрудни и малкото дилъри в Европа. Защо я правят тази промяна? Къде на запад видяха Wilderness? Единствено по лошите пътища в Източна Европа има логика, но пари за тях имаме, когато станат 10 годишни.
  • #5
    9 rate up comment 23 rate down comment
    До 3 ( преди 3 години )
    За какъв "лунен пейзаж" говорите? Стига с тия клишета! България вече има европейски пътища на поне 80-90%. Само по селата и в дълбоката провинция има останали разбити пътища за оправяне но и тях ще ги оправят скоро. Основната пътна мрежа отдавана е ремонтирана. Първокласните и второкласните пътища навсякъде са чисто нови и ремонтирани по европрограми. Дори в "северозападнала" България, видинско, монтанско, Белоградчик..... където уж било много зле ще се изненадате че имат чисто нови пътища.
  • #4
    18 rate up comment 11 rate down comment
    мдаа ( преди 3 години )
    Който се качи на японка, повече не поглежда европейка. За времето, за което ще ръждяса една японка, ще се разпаднат четири европейки.
  • #3
    22 rate up comment 4 rate down comment
    Sameman ( преди 3 години )
    Аутбек е автомобил създаден за България! Брутално здраво окачване, казвам го като собственик на втори Аутбек за 15 години. Минаваш спокойно по лунният пейзаж на Клета Майка България!
  • #2
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Nev ( преди 3 години )
    Хмм, това е свежарска идея! Да видим времето какво ще покаже...