IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti Chiron Sport – перфектният подарък за Свети Валентин

Британец изненада съпругата си с посветена на нея хиперкола

Ако имате много пари, Bugatti е една от тези марки, които могат да адаптират автомобилите си в съответствие с вашите желания, потребности и цели. Точно това е направил и британски клиент на марката, който изненада съпругата си по случай днешния Свети Валентин със специално посветен на нея Chiron във версия Sport.


Bugatti Chiron Sport


Самото наличие на розово цвят по каросерията и в салона показва, че колата ще бъде карана от жена. От Bugatti твърдят, че това единственият по рода си автомобил с подобна окраска – Silk Rose, като френският производител я използва за първи път. Тя е нанесена дори върху джантите, които също изглеждат много ефектно.

В салона са съчетани кожа и алкантара Gris Rafale, като на подглавниците е извезано името Алис (явно така се казва съпругата на клиента). То е нанесено и на праговете на вратите на хиперколата.


Bugatti Chiron Sport


Любопитното е, че британецът е избрал версията Sport, която е с 400 000 долара по-скъпа от базовото Bugatti Chiron, струващо 3,26 млн. долара.

„За нас е голяма чест да играем важна роля в укрепването на съпружеските връзки на нашите клиенти, като този Chiron Sport със сигурност ще помогне за това. Клиентът дойде със свое предложение, за това как трябва да изглежда колата и ние му помогнахме, което е доказателство за огромните ни възможности“, коментира Кен Чу, генерален директор на дилъра на Bugatti, който е създал този шедьовър.

Още снимки на уникалната хиперкола - вижте в галерията:

Снимки: Bugatti

0 от 500