IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Блогър и тест-пилот изпробваха Bugatti Chiron Pur Sport

Запознайте се отблизо с хиперколата за 3 млн. евро (ВИДЕО)

Популярният италиански блогър Давид Чирони получи възможността да изпробва хиперколата Bugatti Chiron Pur Sport. Разбира се, той не беше сам, а заедно с тест-пилота на френската марка Лорис Бикоки.


Bugatti Chiron Pur Sport


Публикуваната в YouTube-канала Davide Cironi Drive Experience 26-минутно видео ни дава рядката възможност отблизо да се запознаем с екзотичната хиперкола, струваща 3 млн. евро, чийто тираж е ограничен на 60 бройки. За удобство могат да бъдат включени английски субтитри.

Версията Pur Sport е ориентирана към маневреността и бързото преминаване през завоите, като този автомобил именно по това се отличава значително от стандартния Chiron. Освен промени по аеродинамиката машината е получила различни настройки на окачването.



В същото време инженерите на Bugatti са намалили максималната скорост от 420 на 350 км/ч. Въпреки това Pure Sport ускорява по-бързо до 100, 200 и 300 км/ч от оригиналния модел.

Снимка и видео: Motor1

0 от 500