IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Превръщането на Lamborghini Aventador в снегоход се оказа катастрофа

Суперколата получи ленти вместо гуми и резултатът беше напълно предвидим (ВИДЕО)

Собственик на италианската суперкола Lamborghini Aventador реши да постави гъсенични ленти на мястото на колелата, за да може по-комфортно да се придвижва по заснежени пътища. На пръв поглед, крайният резултат изглежда впечатляващо, но на пътя нещата се оказват доста по-различни.


Lamborghini Aventador снегоход


Поставянето на гъсенични ленти вместо гуми увеличава натоварването върху основните компоненти на автомобила, сред които са усилвателя на системата за кормилно управление, окачването, съединителя и дори двигателят.

От видеото става ясно, че още при потегляне екипът усеща силна миризма на съединител, а самото управление на превърнатото в танк Lamborghini Aventador явно се превръща в доста тежко изпитания. „Гъсениците“ вдигат огромно количество сняг, което на свой ред влошава видимостта и дори неистовата работа на чистачките не успява да се справи с проблема.



В крайна сметка, финалът се оказва напълно предвидим и суперколата се поврежда, като се налага да бъде изтеглена обратно до базата на екипа, където да бъде ремонтирана.

Снимки и видео: YouTube

0 от 500