IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

20 отлични коли на старо на цена от 15 000 лв

При малко късмет тези автомобили ще ви служат още дълго време

Повечето нови автомобили губят около 15 000 лв. (около 8000 евро) от стойността си, веднага след като намерят своя купувач. А за тази сума може да се купи кола на старо, като изборът е огромен и включва спортни, коли, семейни хечове, луксозни седани и големи всъдеходи с 4х4. Разбира се, има риск човек да се опари с някой от тях, но това си е като игра на рулетка, където не знаеш какво ще ти се падна.

Изданието Autocar избра 20 употребявани автомобила на цена от около 7000 лири (около 15 000 лв.). Всички те обаче се предлагат във Великобритания и са с десен волан, затова ние потърсихме техни версии с ляво кормило. Те са със същите характеристики и на подобна цена.

20 отлични коли на старо на цена от 15 000 лв. (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #13
    27 rate up comment 1 rate down comment
    Кръстьо ( преди 3 години )
    Каде видяхте тоьота ленд крузер за 10000лв защото аз съм търсил и няма
  • #12
    16 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Не знаех, че все още има не разпадната от ръжда кОлибра
  • #11
    31 rate up comment 2 rate down comment
    Bes ( преди 3 години )
    Обикновено чета статиите ви с голям интерес, но в случая мисля че статията не отговаря на реалността. Половината от изброените автомобили са изключително скъпи за пот дръжка, голяма част от останалите са безнадеждно остарели. И в двата случая ви очакват ужасяващи разходи и загуба на остатъчна стойност. Статията е не само заблуждаваща а и напълно грешна.
  • #10
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Еди ( преди 3 години )
    Не купувай скъпи кошници, които и за скрап не стават! Само така ще се пресече голямата далавера да печелят от нивото!!!
  • #9
    7 rate up comment 3 rate down comment
    В.в ( преди 3 години )
    Да не говорим, че скапаните автокъщи, които и фирми нямат ги боядисват изгнилите кошници и след това плащаш с живота си , твоя и на останалите. За тези *** само съд!
  • #8
    11 rate up comment 6 rate down comment
    край ( преди 3 години )
    Двуличния запад не позволава по улиците му да се движат такива бангии защото са канцерогенни но вместо за скрап с радост разрешава да ги продават на българчета за хиляди евра. Не е луд който яде баницата - хитър е. Лудия е тоя дато му я дава.
  • #7
    15 rate up comment 2 rate down comment
    край ( преди 3 години )
    Само да ви кажат да сложите катализатор на А8 цата или на Ленд Круизара и да им сложите филтъра за твърди частици и ще ви излезне повече от колата. За ума си българите са пракалено богати.
  • #6
    24 rate up comment 6 rate down comment
    край ( преди 3 години )
    Това са коли които не могат да издържат технически преглед в нормална държава.България трябва да забрани вноса на скрап която да се плаща с грешни евра и после да се регистрира тук и да трови народа.
  • #5
    27 rate up comment 4 rate down comment
    F.D ( преди 3 години )
    Не си купувайте голям луксозен германски седан.Цифрите за ремонт бързо достигат цената на автомобилът.Само смяна на масло плюс гуми още дребни неща са хиляди левове.И това се случва всяка година,абсолютно всяка година.Не дай Боже да изгори някой от многото електронни модули а те са десетки в тези коли- 2000 хиляди евра.
  • #4
    9 rate up comment 1 rate down comment
    глас от тъдява ( преди 3 години )
    Абе човек (авторе) , защо не правиш като ингилизите от "уел диилс" - никога не обявяват пробегът на бангиите дето спасяват от вторични . Наложи се да търся втора ръка - Меган 2010-та 350хил. км , кангу (не служебно) 8години -250 хил . , астра- 4 години 160 хил....Единствената на малко км която намерих бе на една позната :Ибиза-10годишна ниско изпълнение, 120 хил км за скромната сума от 3700? и то след пазарлъци.