IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-мощните серийни коли на Peugeot

От дизел до електрификация - "лъвчетата" предлагат сериозни неща

Френският производител Peugeot има богат опит с предлагането на доста мощни автомобили, разбира се, ако говорим за моторните спортове, където френската компания има доста солидни традиции от десетилетия. Но при серийните модели, марката е избягвала да се втурва в сегмента на най-високодинамичните модели.


най-мощните коли на Peugeot


Дори и най-рекламираните "пърформанс" модели на Peugeot рядко прекрачват границата от 200 конски сили, но компанията може да се похвали и с по-сериозни стойности в последно време. Ярък пример е представения неотдавна спортен плъг-ин хибрид 508 PSE. Той, разбира се, също е герой на настоящия материал, но нека видим кои са останалите, с които се оформя най-мощната петорка серийни модели на марката:

Най-мощните серийни коли на Peugeot (ГАЛЕРИЯ)

0 от 500
  • #3
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Може да имат добри спортни модели, но те като цяло нямят връзка със серийните им модели. За съжаление Пежо Спорт имат много успехи, но са си фокусирани само в спортния сектор. Видя се Льоб какво направи на Пайк Пийкс с ДВГ подготвен от Пежо. Ако се заиграят (както трябва) с някой от серийните, ще вгорчат живота на разни други спортисти ;-).
  • #2
    5 rate up comment 31 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Пфф Френски тaлаш друго си е да хфанеш волана на Ауди и на мацките да им потекът лигите съвсем друго е пижо ще полудеят да ти се смеят
  • #1
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Golf R ( преди 3 години )
    333к.с., съ версия до 400к.с. ...