IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво представлява кемпер за милион долара?

Този пътуващ дом е идеално средство да избягаш от града (ВИДЕО)

Мобилните домове винаги са скъпи, но някои от тях направо изумяват с цената си. Случаят с този кемпер е точно такъв. Той е произведен от компанията Foretravel и принадлежи на Дакс Шепърд, един от тримата водещи на популярното шоу Top Gear America.


Foretravel


Пътуващият дом разполага с двойно легло, две бани и двуетажно легло за деца. Какво още предлага Foretravel на клиентите си, не е неизвестно, тъй като всеки такъв кемпер има уникално оборудване, направено според изискванията на собственика.

Снимки от сайта на компанията, както и и видео, дават представа колко удобно могат да пътуват Шепърд, съпругата му Кристен Бел и децата им. Президентската серия Foretravel е изградена върху шасито Spartan K4 605. Кемперът има и предостатъчно на мощност, тъй като е оборудван с турбодизелов двигател Cummins X15, чиято мощност е 605 конски сили.


Още снимки на пътуващия дом - вижте в галерията:


По време на паркирането жилищната площ може да се увеличи благодарение на наличието на разтегателни стаи. В допълнение, автобусът е оборудван с електрически навеси, телевизори и други удобства за приятно прекарване сред природата.

Всичко това, разбира се, си има и своята сериозна цена. Специално този дом на колела струва 1 млн. долара, като е един от най-скъпите в каталога на компанията-производител.



Снимки и видео: Foretravel

0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Желяз каменноff ( преди 3 години )
    Най важното ток как да се прекара и вода има ли изходна тръба за банята и тоалетната
  • #7
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Желяз каменноff ( преди 3 години )
    Най важното ток как да се прекара и вода
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    катунарска история за пенсионери
  • #5
    0 rate up comment 1 rate down comment
    д-р. Куртев ( преди 3 години )
    Аааааааа, мръсни капиталисти !!
  • #4
    1 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Колкото и да е уникално е и леко безсмилено. Хората, които пътуват с кемпер, обикновенно не търсият а лукса, пътува по бавно като и други плюсове и минуси. За този кемпер, разходи, книжка за камион да не говорим, че не на всеки къмпипнк може да се побере. Имам и съмения, че и по националите им паркове ще го пуснат. А как се ходи на пазар, грам не ми се мисли ;--)
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    До 1 ( преди 3 години )
    Колкото нормален автобус - 25 литра нафта на 100 км. Едва ли е проблем при условие че не плащаш за хотел в крайната дестинация. И най вече след като имаш милион за кемпер горивото не ти е проблем.
  • #2
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Едва ли на човек, кой може да си позволи 1 млн. да купи това чудо на техниката ще му пука особено колко гори. Ние сме бедняци и бихме си задавали такива въпроси, а собственниците на подобни луксозни возила не им пука грам за цената на горивото.
  • #1
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Потребител ( преди 3 години )
    Мисля, че е време за основния въпрос - колко гори това чудо на техниката