IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мотоциклет на BMW също получи огромни „ноздри“

Машината е сглобявана на ръка, но технически промени не са правени

Тунинг-ателието Kingston Custom, което се ръководи от състезателя и дизайнер Дирк Олеркинг, разработи специална модификация на мотоциклета BMW R 18. Както съобщава Carscoops, в проекта е участвало и подразделението BMW Motorrad, което създаде стандартния вариант на този модел.


BMW R 18


Мотоциклетът е сглобяван на ръка, като получава черти от модела R 18 First Edition. Машината носи името Spirit of Passion и е оборудвана в имитация на решетка на радиатора с огромните „ноздри“, които се превърнаха във визитна картичка на съвременните автомобили на баварската марка. Въпреки, че този детайл беше силно критикуван, компанията няма намерение да се отказва от него.

Впечатление прави и масивният обтекател във футуристичен стил с вграден светодиоден фар. Задният стоп е интегриран в крилото, освен това Spirit of Passion получава и модифицирана изпускателна система.

Още снимки на уникалната машина - вижте в галерията:

От думите на Олеркинг става ясно, че техническата част на мотоциклета не е променяна,тъй като тя е „съвършена“. Стандартният R 18 се задвижва от 1,8-литров бензинов мотор с два цилиндъра, развиващ мощност от 91 к.с. Моделът беше представен през април 2019 година, като стандартният му вариант струва малко над 21 000 евро.

Снимки: Kingston Custom

0 от 500