IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Коя е най-лошата кола, продавана в шоурум?

Този Ford от 1956 година определено е кандидат за първото място

Когато човек влезе в шоурум за автомобили, то е свикнал да вижда коли в отлично състояние (поне на външен вид), а не такива, които приличат на ръждясали кофи за боклук. Явно обаче има изключения от това и този Ford Victoria, произведен през 1956 година, е ярко доказателство за това.


Ford Victoria


Преди повече от 60 години това е била ярка и лъскава кола, която е карала хората да и се възхищават. Ако беше в идеално състояние, тя със сигурност и в наши би предизвиквала завистливи погледи и носталгия към миналото. За съжаление, машината явно е била доста пренебрегвана през годините, че сега е трудно дори да си представим нейната истинска красота.

В описанието на автомобила се посочва, че той е намерен в изоставена плевня и е бил ужасно състояния. Сега положението не е много различно, като ръждата доминира върху оригиналния цвят (първоначално той е бил комбинация между между Raven Black и Fiesta Red), а освен това се е настанила и върху всички метални и хромирани елементи.


Ford Victoria


Интериорът също не е в добро състояние, като ясно се виждат щетите от влагата, проникнала в пода, седалките, вътрешността на вратите и багажника. Под капака е поставен 4,8-литров двигател, но не е ясно, дали той е оригиналният за тази кола. Километражът отчита пробег от едва 4000 км, който също изглежда съмнително.

Обикновено подобни езкземпляри може да бъдат открити за продажба в eBay или Craigslist, но този автомобил се продава от дилър на Ford. Цената му е 3500 долара.

Още снимки на автомобила - вижте в галерията:

Снимки: Autoevolition

0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    айде на бас има блогери на които това им работата да разкриват измамите в дилърствата
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    7 ( преди 3 години )
    Това с демонстрационните коли не е вярно. Затова и ги продават на занижени цени след година, просто са най-доброто от модела и със всички екстри, да видиш каква кола няма да караш ти. Щото със "фул екстри" цената отива в друг клас.
  • #4
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Бай Гошо ( преди 3 години )
    Демонстрационните автомобили сигурно са и по-големи.
  • #3
    6 rate up comment 1 rate down comment
    до №2 ( преди 3 години )
    Хахахахахаха. И сега като ни чипират. И дойдат рептилите.
  • #2
    4 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    малко от кухнята на дилърите демонстрационните автомобили за тест драйв са специално произведени за шоуруми и допълнително обезшумени с цел въвеждане в заблуждение на тестващия и после като пристигне неговия става ама що така моя дрънчи на празна кофа и двигателя не развърта и скоростната кутия и окачването леж а в тествания всичко беше ок
  • #1
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Кое ме у лошото? Това се купува, реставрира и цената му скача 10 пъти