IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Механик показа какви трошки влизат в сервиза му

Някои от колите са истински развалини, но собствениците им все още ги карат (ВИДЕО)

Американски механик публикува в социалната мрежа Reddit видео с автомобил, който е бил докаран в сервиза му за ремонт. Мъжът е категоричен, че при него често попадат пълни развалини, чиито собственици изобщо не мислят за безопасността и нямат чувство за самосъхранение.


трошки


"Още една "супербезопасна" кола от Мичиган. При нея предпазните колани явно са слабаци", описва колата механикът, преди да я качи на подемника и да я разгледа подробно. А това, което вижда заедно с колегите си, е е наистина удивително.

Каросерията на червения Ford е буквално изгнила, а воланът се клати във всички посоки. Предпазният колан на шофьора е изгнил до такава степен, че да се откъсне. Седалките са в ужасно състояние, а освен това колата няма фарове. И всичко това е само на повърхността, а най-страшното е, че собственикът не се притеснява да кара тази кола.

 

Another super safe michigan vehicle. Seat belts are for pussies anyway. from r/Justrolledintotheshop

 

 


Постът на механика събра над 25 000 прочитани и 1200 коментара, като повечето от хората са шокирани. Някои от тях дори се усъмниха в коректността на публикацията.

Снимка и видео: Reddit

 

 

 

0 от 500