IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 автомобила с несъразмерно големи детайли

Когато гигантоманията е в малките неща

Подигравките с несъразмерните "ноздри" на BMW кипят с пълна сила след появата на кросоувъра Х7 и рейстайлинга на Series 7, който се случи година по-късно. Баварците, обаче, не се спряха дотам и продължават да налагат странната за мнозина челна решетка, като най-новата и жертва е Серия 4 (също герой тук).


гигантски детайли


Но нека погледнем по-далеч от носа си (и най-вече този на BMW), за да видим, че ще се появят и други причудливи решения на различни производители. В галерията по-долу сме събрали няколко коли, чиято визитна картичка се явява нещо непривично голямо на фона на целия останал автомобил. А дали подобна гигантомания е уместна или не във всеки един от случаите - преценете вие.

10 коли с несъразмерно големи детайли (ГАЛЕРИЯ)

0 от 500
  • #2
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Sas ( преди 3 години )
    За БМВ-то мисля, че не толкова размера е проблема колкото формата. Ауди и Лексус, че дори и Хюндай има също огромни, ако не и по големи, решетки, но някакси не се набиват толкова на очи.
  • #1
    15 rate up comment 2 rate down comment
    бенвето ... ( преди 3 години )
    е първата в света Ковид-кола с голяяяма маска на НОСЪ!