IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru готви Outback за сериозен офроуд

Версията Wilderness Edition ще се продава и в Европа

Компанията Subaru започна изпитания на нова версия на всъдеходното си комби Outback. Снимки на прототип, покрит с малък камуфлаж, бяха публикувани от изданието Motor1.


Subaru Outback


Според информации до момента, специалната модификация на популярното комби ще носи името Wilderness Edition. Очаква се премиерата на модела да се състои през втората половина на 2021 година, като продажбите в Европа ще стартират през ноември или декември.

Заснетият прототип се отличава от стандартния Outback по огромния пътен просвет и масивните всъдеходни гуми. Освен това, машината ще получи променена решетка на радиатора, както и нови фарове срещу мъгла.


Subaru Outback


Засега техническите характеристики на модела се пазят в тайна. Очаква се, че всъдеходното комби ще получи пренастроено шаси, докато гамата двигатели ще остане същата. Новото поколение на Outback се предлага с 2,4-литров турбомотор, развиващ 264 к.с. и 375 Нм. Другият вариант е с 2,5-литров атмосферен двигател със 185 к.с. и 240 Нм. И двата агрегата са съчетания със система за задвижване на четирите колела и вариаторна трансмисия с 8 виртуални предавки.

Снимки: Motor1

0 от 500
  • #5
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Суби ( преди 3 години )
    Най-после да направят кола като моето субару което изглежда така от 20 години. :)
  • #4
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Петър ( преди 3 години )
    Живея в малак град с прашни,кални и криви улици.Карам стар аутбек автомат 200коня 5години.Еднакво добре от магистралата до пътища в балкана.Утре може да му падне ***,но до днес 15-20 хиляди на година само с масла и филтри.Удобен автомобил, разхода зависи от карането 10-15 литра.
  • #3
    33 rate up comment 2 rate down comment
    Nev ( преди 3 години )
    Сериозните хора не си купуват Аутбек-а да се показват и да компенсират някой физически и психологически недъзи с автомобил, а за да имат кола, която се е доказала с надежност, проходимост, сигурност и добро съотношение цена/качество и цялостен пакет. Койото не ми вярва, да отиде в Аляска например или по високите планински райони в Европа, и да види на какво залагат хората!
  • #2
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    ако мислиш, че некой ти вярва че си депутат.... може да престанеш с глупостите.
  • #1
    2 rate up comment 22 rate down comment
    Депутат ( преди 3 години )
    Ба, верно тоя дизайн все едно Нинова го е правила... Ще си се возя у служебния Мерцедес пък нека ми е лошо.