IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 американски коли, които се провалиха на пазара

По различни причини тези автомобили не успяха да се наложат

Интересните инженерни решения и уникалните характеристики не гарантират, че даден автомобил ще може да се хареса на потребителите и да се продава добре. Особено на силно разглезен пазар, какъвто е северноамериканският.

През последното десетилетие голямата тройка на Детройт зарадва американските автомобилисти с няколко отлични леки автомобила. За съжаление купувачите не оцениха свършената работа: днес кросоувърите са на мода, а електрическите автомобили са на път. Следователно седаните, купетата и комбитата остават в миналото, особено ако са оборудвани с мощни и ненаситни двигатели. Ето 10 примера за иначе съвсем нелоши, коли, които отидоха в небитието, малко или много недооценени и, като цяло, бяха пазарен провал:
  
  
10 американски коли, които се провалиха у дома (ГАЛЕРИЯ):


 
 

0 от 500
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Оня ( преди 3 години )
    В *** знаем само гоУго, w124, e60 и подобни! Квот не знаем го плюем, включително италианските автомобили.
  • #6
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Момченца, когато американците са имали от години автомобили с климатик, ел огледала, подгрев на седалки, автоматични кутии, мултифункционални волани и още купища екстри, тук в Европа още мечтаехме за голф 2 с екстра центално! Така, че по-лекично с определенията за техните коли на фона на нашите компактни косачки със седалки и покрив.
  • #5
    1 rate up comment 7 rate down comment
    Мхм... ( преди 3 години )
    американски автомобили, НО на американски цени, с американски евтин бензин и ето ти чудо...за гостуващите студенти от бедните источноевропейски страни. За останалия свят си остават shit-ня!
  • #4
    10 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Всички сме карали американски автомобили по време на бригадите в САЩ. Имат си предимства и недостатъци. Бих казал, че за американските стандарти на живот, разстоянията и пътищата са си супер. В САЩ до голяма степен европейските автомобили изглеждат и се усещат неадекватно.
  • #3
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Та когато ... ( преди 3 години )
    хамериканцето открият топлата вода - автоматик, съчетан със задвижване 4х4 в спортна кола, пак да се обадят! Може и да ги огрее, а може и не.
  • #2
    17 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Все прекрасни автомобили. В много статии коментирам, че в момента хората купуват коли на база социален статус и маркетинг. Не заради качествата им. Който е най-общоприет, че е готин да се покажеш с него, той се харчи. Основни принципи.
  • #1
    26 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Побърка се светът, че да не харесва показаните в галерията автомобили... :-(