IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Защо Тайсън Фюри замени Rolls-Royce със стар Passat за 550 евро?

Боксьорът разчисти "излишъците" преди двубоя си за титлата с Антъни Джошуа

Световният шампион по бокс Тайсън Фюри неочаквано продаде своя свръхлуксозен Rolls-Royce Cullinan за 325 000 евро и вместо него си купи 14-годишен Volkwagen Passat комби за... 550 евро.
 
  
Тайсън Фюри, Passat
  
  
Фюри, който ще е следващият съперник на Антъни Джошуа след Кубрат Пулев, разкри пред "Дейли Мейл", че луксозните вещи само го тласкали към депресия, и че предпочитал да води по-простичък живот.

Боксьорът от ирландски произход вече преживя едно такова "пречистване" през 2015, когато замени тогавашния си Rolls-Royce Phantom с 15-годишна S-класа за 2000 евро, защото харесал волана й с дървена облицовка.
  
  
 
  
  
"Продадох голямата къща и се преместихме в по-малка", разкри още Фюри пред "Мейл". "Сега смених и колата. Всичко, което ми трябва от една кола, е достатъчно пространство да сместя това туловище... Преди обичах бляскавия живот, като всеки младеж от простолюдието. Но вече не. Не се интересувам от материалните неща. Стига толкова. Те не означават нищо".

Фюри, който произлиза от род на ирландски роми, преживя една тежка депресия, съчетана с алкохолизъм, и заради това бе лишен от титлите, които спечели с една грандиозна победа над Владимир Кличко. Сега той си върна част от тях с убедителен успех над Деонтей Уайлдър, и планира да довърши мисията с победа и над Джошуа.
 
  
Тайсън Фюри, Passat
 
  
"Щом веднъж спра да се бия, ще водя тих семеен живот. Трябва да е лишен от стрес, защото стресът води до депресията. Затова реших да опростя живота си. Да имам милион лири някога в бъдещето няма да ме направи по-щастлив, отколкото петачката в джоба ми днес". Боксьорът твърди, че ако му потрябват пари, винаги може да ги изкара, като се захване с обикновена професия. "Каквото и да стане, няма да свърша като онези боксьори, чиито палати с по 20 спални ги взима банката, а те изведнъж откриват, че всичките им "приятели" всъщност са били само пиявици, които са ги смучели, докато има пари".
  
  
Тайсън Фюри, Rolls-Royce
  
  
Фюри е кръстен на американския боксьор Майк Тайсън. Баща му му дал това име, за да му вдъхне сила, защото малкият се родил недоносен, в шестия месец, и тежал едва 450 грама. Лекарите не му давали надежда да оцелее. Днес Фюри е висок 206 сантиметра и тежи 115 килограма.

 

0 от 500
  • #8
    20 rate up comment 10 rate down comment
    Arkys ( преди 3 години )
    Само ми е чудно,къде струва този модел Пасат -550?,за да си купя 10-ина...
  • #7
    35 rate up comment 7 rate down comment
    Готин пич ( преди 3 години )
    Може да има ромска жилка, *** е 100 пъти по-готин от тоя назобен фалш Джошуа..
  • #6
    50 rate up comment 0 rate down comment
    think ( преди 3 години )
    Евалата Фюри , дано и други истини ти дойдат в главата, но преди това разклати главата на онази ***.
  • #5
    9 rate up comment 23 rate down comment
    до 2 и 3 ( преди 3 години )
    Няма проблем да сте си невежи, щом така ви харесва. Но защо държите да натрапвате невежеството си и на другите? Точно роми си се наричат, говорят език, който се нарича Романи, и фамилията на Фюри са именно такива хора, а не "чисти ирландци" "заради начина на живот". Щом сте се научили да тракате по форумите, сигурно можете да овладеете и Уикипедия
  • #4
    54 rate up comment 3 rate down comment
    propov ( преди 3 години )
    Ами прав е човека. Колкото повече - толкова повече! Казал го е Мечо Пух. Ама Мечо пух е доказано елементарен и глупавичък. Затова децата трябва да го четат, да видят как НЕ трябва да се правят нещата. Материалното е безкрайна цел - няма насищане и става лакомия. Но това може да го направи само човек, който е имал, имал е много и е усетил водовъртежа на лакомията, дето културно и се казва Консуматорско общество.
  • #3
    26 rate up comment 7 rate down comment
    Поправка ( преди 3 години )
    Казва се "ирландски ***", защото така се наричат заради начина си на живот. Никакви роми не са, а чисти ирландци. "Ирландски роми" ми идва в повече.
  • #2
    31 rate up comment 5 rate down comment
    dan ( преди 3 години )
    "Ирландски роми" ,брей верно ли има такива ,ще на пояса му пише Gypsy King ,превежда се *** крал,аре стига глупости сте писали и наречете *** -*** .По цял свят те самите се наричат така и сее гордеят ,само в България се преиначават нещата и се наричат роми,да не са от Рим случайно
  • #1
    24 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Дали е казал на Ролса на прощаване "Ремембар ми" :D