IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Защо Тайсън Фюри замени Rolls-Royce със стар Passat за 550 евро?

Боксьорът разчисти "излишъците" преди двубоя си за титлата с Антъни Джошуа

Световният шампион по бокс Тайсън Фюри неочаквано продаде своя свръхлуксозен Rolls-Royce Cullinan за 325 000 евро и вместо него си купи 14-годишен Volkwagen Passat комби за... 550 евро.
 
  
Тайсън Фюри, Passat
  
  
Фюри, който ще е следващият съперник на Антъни Джошуа след Кубрат Пулев, разкри пред "Дейли Мейл", че луксозните вещи само го тласкали към депресия, и че предпочитал да води по-простичък живот.

Боксьорът от ирландски произход вече преживя едно такова "пречистване" през 2015, когато замени тогавашния си Rolls-Royce Phantom с 15-годишна S-класа за 2000 евро, защото харесал волана й с дървена облицовка.
  
  
 
  
  
"Продадох голямата къща и се преместихме в по-малка", разкри още Фюри пред "Мейл". "Сега смених и колата. Всичко, което ми трябва от една кола, е достатъчно пространство да сместя това туловище... Преди обичах бляскавия живот, като всеки младеж от простолюдието. Но вече не. Не се интересувам от материалните неща. Стига толкова. Те не означават нищо".

Фюри, който произлиза от род на ирландски роми, преживя една тежка депресия, съчетана с алкохолизъм, и заради това бе лишен от титлите, които спечели с една грандиозна победа над Владимир Кличко. Сега той си върна част от тях с убедителен успех над Деонтей Уайлдър, и планира да довърши мисията с победа и над Джошуа.
 
  
Тайсън Фюри, Passat
 
  
"Щом веднъж спра да се бия, ще водя тих семеен живот. Трябва да е лишен от стрес, защото стресът води до депресията. Затова реших да опростя живота си. Да имам милион лири някога в бъдещето няма да ме направи по-щастлив, отколкото петачката в джоба ми днес". Боксьорът твърди, че ако му потрябват пари, винаги може да ги изкара, като се захване с обикновена професия. "Каквото и да стане, няма да свърша като онези боксьори, чиито палати с по 20 спални ги взима банката, а те изведнъж откриват, че всичките им "приятели" всъщност са били само пиявици, които са ги смучели, докато има пари".
  
  
Тайсън Фюри, Rolls-Royce
  
  
Фюри е кръстен на американския боксьор Майк Тайсън. Баща му му дал това име, за да му вдъхне сила, защото малкият се родил недоносен, в шестия месец, и тежал едва 450 грама. Лекарите не му давали надежда да оцелее. Днес Фюри е висок 206 сантиметра и тежи 115 килограма.

 

0 от 500
  • #18
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Filip ( преди 3 години )
    Всички пият наркоман
  • #17
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Ми щот е... ( преди 3 години )
    алкохолна напитка с 3 букви, почва с Р и завършва на ОМ!
  • #16
    2 rate up comment 15 rate down comment
    Густо майна ( преди 3 години )
    Той зстова е 500 лири де....и там и тук циганиите са еднакви)))))
  • #15
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Иван ( преди 3 години )
    Тоз Пасат с ляв волан как ще го кара ?!?!
  • #14
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Фиката ( преди 3 години )
    Там 550 паунда със 500 за докарване и тука се пуска на 3000 лв. След една автомивка. ТОП!ЧУК!НЕРАЗЛИЧИМ ОТ НОВ!
  • #13
    8 rate up comment 1 rate down comment
    до 13 ( преди 3 години )
    500 лири = 545 eвро. Къв ти е проблема, освен очевидните
  • #12
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Алеко ( преди 3 години )
    бай ***, ми те заради тебе специално са го пресметнали в евро, да ти е лесно, да не объркаш мускалите :D И без това явно те озорва мисленето
  • #11
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Бай Ганю ( преди 3 години )
    Извинявам се на драскачите ама каква е валутата на острова?! Незнаех че е евро. Човека казва че е платил "куид"... Това "куид" евро ли означава?! Мм..?!
  • #10
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Сандокан ( преди 3 години )
    Ми те *** от Столипиново и те купуват скъпи коли, карат ги малко да ги видят и после продават и взимат някоя евтина и разправят, че скъпата не била хубава и чакат новия модел а до тогава ще кара бракмата. *** работа.
  • #9
    47 rate up comment 6 rate down comment
    Консултант ( преди 3 години )
    Марковите дрехи и скъпите коли са за бедните, които искат да изглеждат богати. Богатите не си хвърлят парите на улицата за тенекии т.е. пасиви (обезценяващи се коли). Ако бързат, се качват на частен самолет и хеликоптер, а дрехи носят каквито са им удобни - хич не ги керти кой за какви ги мисли - милионите са им в сметката. Бил Гейтс слиза от вертолета с гуменки и къси *** за по 20 долара. Първенющината е за голтаците - да се лъжат един друг кой е по-"богат"