IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Камери хванаха шофьор да нарушава правилника 32 пъти за 24 часа

Англичанинът остава без книжка поне за 6 месеца

Англичанин от Стафордшир попадна в местните новини, след като неговото бяло BMW беше засечено да преминава със скорост от 133 км/ч на участък от магистрала, който се ремонтира и ограничението е 96 км/ч.  На всичко отгоре, мъжът пътувал с силна мъгла, когато сростта е трябвало да бъде допълнително намалена.


превишена скорост


Оказва се, че по време на пътуването колата на нарушителя е заснета от общо 32 камери за контрол на скоростта, заради което водачът получава 107 наказателни точки. Те са резултат от всички прегрешения на шофьора в един и същи ден. За превишение на скороста са му начислени 96 точки, за две изтъркани гуми - още 3 точки, а останалите са за други нарушения, сред които и липсата на застраховка на колата.

Според правилика за движение на Острова, всеки шофьор, който натрупа 12 или повече точки в продължение на 3 години, остава без свидетелство за провоуправление. Минималният срок е 6 месеца, а какво наказание ще получи шофьора на BMW-то, ще решава съдът.

0 от 500