fallback

Звезда на "Арсенал" разби зрелищно своя Mercedes-AMG G 63

Идиотското изпълнение на Джо Уилок беше заснето на видео

Една от звездите на футболния "Арсенал" - Джо Уилок, участва в зрелища катастрофа, от която се отърва невредим. Същото обаче не се отнася за неговия Mercedes-AMG G 63, съобщава изданието Daily Mail, което публикува и видео, заснето от шофьор на движещ се наблизо друг автомобил.

Инцидентът се е случил в околностите на Лондон, като ясно се вижда, че 21-годишният футболист се опитва да вземе завой с висока скорост, докато напуска магистрала. Уилкок обаче губи контрол над тежкия всъдеход, който се удря в мантинелата край пътя, в резултат на което едно от задните колела са откача и излита във въздуха.

В крайна сметка автомобилът излита от пътя и се удря в дърво, преди да спре напълно. Мъжът, чиято видеокамера е заснела катастрофата, спира, за да окаже помощ на футболиста, който явно е в шок, тъй като се опитва да потегли с колата си, въпреки че тя е без едно колело.

Уилок заявил, че закъснявал за тренировка и затова може да е шофирал безразсъдно. Според очевидеца, луксозният всъдеход едва ли може да бъде оправен, тъй като ударът на предната част в дървото е бил доста сериозен. "Явно съм пълен идиот", коментирал футболистът, преди да повика полиция и свой приятел, който да го вземе.

Снимка и видео: Daily Mail

fallback
  • #16
    Всеки ден ( преди 3 години )
    в Софето гледам безмозъчни батки с G класи AMG. Дават газ на 2,5 тонен джип с висок център на тежестта, и си мислят че карат Ферари... Не спазват никакви правила. Простотията е безкрайна.
  • #15
    Аз ( преди 3 години )
    Тая кола не струва и 5 цента. Жалко че носи гръмкото име G63 AMG. Ужас.
  • #14
    Аз ( преди 3 години )
    Много лоша анти реклама на МВ....Това някои нарочно е разхлабил някоя гаика.
  • #13
    Има още как ( преди 3 години )
    Нищо няма
  • #12
    анонимен ( преди 3 години )
    *** смотаняка
  • #11
    анонимен ( преди 3 години )
    Господ дава хубавата стока на некадърни подобия на хора...
  • #10
    анонимен ( преди 3 години )
    Тоя просто не може да кара...вместо да настъпва спирачката в завоя, (закон номер 1) Просто трябваше да натисне още малко газ...Ама...то автомобилният спорт не е като футбола...
  • #9
    Маймун ( преди 3 години )
    Нормално, за такъФ
  • #8
    анонимен ( преди 3 години )
    М**ната се опита да се качи на дървото с камиона ли?
  • #7
    анонимен ( преди 3 години )
    Звездите на долния коментар са вместо тоалетна.
fallback
Последни