IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tata започна да опакова автомобилите си

Компанията откри оригинален начин за борба с коронавируса

Индийският производител Tata измисли нов начин за защита на своите автомобили от вируси и инфекции. Всички машини, предназначени за продажба, очакват своите купувачи в херметични пластмасови капсули.


Tata дезинфекция


Новият начин е въведен, за да се сведе до минимум контакта на сътрудниците на дилърски центрове с автомобилите. И тъй като Индия в момента е втората държава в света по брой на заразените с COVID-19, подобен "гараж" ще позволи да се предпазят евентуалните купувачи от допир с повърхността на колите.

Според представител на компанията, предпазните мехури гарантират, че всички автомобили са надлежно предпазени от микроби и вируси от момента на излизането им от завода до предаването им на клиента. Преди да бъдат опаковани в пластмасовите контейнери, превозните средства щателно се мият и дезинфекцират.


Tata дезинфекция


Първият автомобил, предаден по новите правила за безопасност, е хечбекът Tata Tiago. Той беше доставен в дилърски център в стерилна пластмасова капсула, където беше предаден на купувача.

Снимки: Tata Motors

0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Дедо ( преди 3 години )
    Мда, по-добре е да си опаковат индийците да не се докосват до нищо.
  • #1
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Маркетингови измишльотини. Ако автомобилът не е изложбен и без това никой няма да е влизал и излизал от него извън рамките на завода. А отвън да се напръскат дръжките и ключовете с дезинфекциращ спрей не е проблем.