IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Българските цени на новите Dacia Sandero и Logan вече са известни

Продажбите на новите поколения у нас стартират през декември

Преди малко повече от месец румънският производител Dacia представи новите поколение на моделите си Logan, Sаndеrо и Sаndеrо Stеpwаy.
Сега от българското представителство на марката разкриха и цените на трите автомобили, чиито продажби стартират през декември. Все още те са индикативни и са възможни минимални промени в официалните ценови листи.


Dacia


Най-ниско в гамата е базовата версията нa Sаndеrо, която вече струва 16 800 лв. Предишното поколение на модела със същото ниво на оборудване беше с 2000 лв. по-евтино. При седана Logan увеличението е от 15 000 на 16 490 лв., като и тук оборудването е много по-богато.

Най-скъпият вариант - Sаndеrо Stеpwаy, на българския пазар досега струваше 23 910 лв., но новото поколение е малко по-евтино - 23 500 лв. Факт е, че цeнитe вероятно ще претърпят още промени, тъй като не е изключено да се появят и нова нива на оборудване.


Dacia

Снимки: Automedia.bg

0 от 500
  • #13
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Станислав ( преди 3 години )
    Все ще си остане Дачия момчета. Дървена кола без екстри и с нелепи фабрични дефекти. Чисто нов Докер имаше луфт в предницата, след запитване в дилъра се оказа, че фабрично били така всичките, представете си като се поразбие след 100 хил.км. за какво ще иде реч, след 5-6 хил. км. почват лека по лека да шумят всички пластмаси и *** почват да скърцат, въобще с една дума "Дачия". Антикорозионно покритие, кръгла нула, качество на материали и сглобка, кръгла нула. Както вече казах "Дачия".
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    raiders ( преди 3 години )
    Това добре, а какво стана с електричката за 40к?Иначе бих си купил кола до 5г. за 15к, примерно Астра К, Фокус и подобните клас Ц.
  • #11
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Пиша от WCто ( преди 3 години )
    Нищо не се е вдигнало, ПАРИТЕ са се обезценили защото се печатат нови и се раздават на ,,наши". А хората на заплата са се навели и покрили щото заразата идела.
  • #10
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    щом Дачия Сандеро го докараха до 26-27000 - видно като цяло цените на автомобилите са се вдигнали..
  • #9
    8 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    до 3 - само в сънищата ти всичко е дачия :D и се събуждаш подмокрен...
  • #8
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Ей го ве! ( преди 3 години )
    пепи шекера с неуДачията - даже се возил ама "в Испания"! ))
  • #7
    4 rate up comment 1 rate down comment
    пепи ( преди 3 години )
    Днеска се возих в една Дачия stepway с фабрична газ.Верно - в Испания.Ама не можах да видя кой знае какви екстри.Освен Ел стъклата на задните места.Да имаше климатик фабрична газ и круиз контрол.Но това е необходимост,а не екстри.И цената беше 10 000 евро - около 20 000 лева.Надали ще има разлика с тия за България.
  • #6
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Баце Пешо ... ( преди 3 години )
    вечния с неуДачията!
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Ха ха ха! ( преди 3 години )
    бате Пешо пише като "Гоуст" тука! ))))
  • #4
    8 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    За 23-25хил лв , из мобилето имаш доста добри предложения от рода на Мазда 3, Опел Астра на газ на по 2-3 години . Накак си ако трябва да се изгърмя с толкова пари незнам какво бих направил.