IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai и клиентите му в нов спор за миризмата в Palisade

Собствениците не приемат предложението на компанията за решаване на проблема

След продължили няколко месеца изследвания компанията Hyundai официално обяви, че проблемът с неприятната миризма в салона на новия Palisade може да се реши с помощта на обикновен освежител за плат.


Hyundai Palisade


По рано тази година много от собствениците на големия кросоувър се оплакаха, че в салона мирише на мръсни чорапи, чесън и развалени продукти, като това се усеща във версия с кога Nappa. Купувачите на модела са се опитали да решат проблема с подръчни средства, но след като не са успели, са се обърнали към корейския производител.

Специалистите от Hyundai твърдят, че причината за неприятна миризма е в задната част и в подглавниците на кожените седалки. Представител на компания съобщи, че по време на процеса на производство подглавниците са претърпели някои изменения, затова миризмата се усеща в някои модели.


Hyundai Palisade


За отстраняване на проблема производителят препоръчва на дилърските си центрове да обработят вътрешната част на този детайл от седалките със средство за отстраняване на миризмата. Освен това, трябва да се сипе освежител в монтажните отвори, а ако миризмата се появи отново, се препоръчва повтаряне на процедурата.

Собственици на Palisade вече са пробвали да отстранят миризмата по предложения от Hyundai начин и твърдят, че това не е възможно. Миризмата изчезва за известно време, след което се появява отново.

Снимки: Hyundai

0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    With love ( преди 2 години )
    Да си купиш нова кола за цифрата пари и вътре да ти мирише на село е нещо съвсем нормално за нашите ширини например. Сякаш не го познаваме добре *** като се напие и иде на чалготека как смърди в колата му :)
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Смърдела ( преди 2 години )
    Кфо, не може ли един Хюндай да удари скришом шкембенце с една бира?
  • #5
    3 rate up comment 2 rate down comment
    100% 80-процентник ( преди 3 години )
    Аз като вляза и тъй запотявам стъклата , че чак ми залютява. Пък ако предната вечер съм хапнал кисело зеле с боб и 3 яйца на закуска.... Направо се просълзявам от умиление. Кога закарам колата в сервиза я оставят на двора 2 дена с отворени прозорци , че иначе има прилошавания и припадъци сред персонала.
  • #4
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Другото патуш ( преди 3 години )
    Хахахаха, миришело на чесън и чорапи :))) поне колата е новичка
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    А ве мирише на ... ( преди 3 години )
    ***-дай! За некои - радост!
  • #2
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Димитър ( преди 3 години )
    Имах подобен проблем с хюндай тусон закупен нов при движение на заден ход на стръмно замирисваше на нещо като кисело зеле мисля че от съединителя който включва задния мост
  • #1
    13 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Хюндай, мирише си.