IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW X7 пусна лимитирана серия Dark Shadow Edition

Само 500 бройки от всъдехода със специални акценти ще бъдат на пазара

BMW представи флагманския си SUV X7 в специална дизайн серия, наречена Dark Shadow Edition. Версията ще е лимитирана до 500 бройки за всички пазари по света, като ще бъде достъпна за модели с различни двигатели - от xDrive40i до M50i.


BMW X7 Dark Shadow Edition


Акцент в екстериора е специалният сиво-син цвят на купето, наречен Frozen Arctic Gray. Лъскави детайли от BMW Individual могат да се открият в рамките на прозорците, на челната решетка, рейките на багажника и на други места. Налични са и уникални 22-инчови лети джанти с черен мат.

В салона, отново има сериозна намеса от BMW Individual, като акцент са седалките с комбинация от кожа напа и алкантара в цвят Night Blue. Разцветката се вижда и по детайли на арматурното табло, вратите и др.


BMW X7 Dark Shadow Edition


Долната част на таблото, както и гърбовете на седалките са с черна кожена тапицерия. Ексклузивният вид на интериора се допълва от специални дървени орнаменти.

Снимки на BMW X7 Dark Shadow Edition вижте в галерията:

0 от 500
  • #1
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Абе все още има един тип хора, които имат Верту и се мислят за голяма работа. За мен голяма работа си с някакъв хубав ретро автомобил. Някакъв готин кабриолет - примерно. Като знам около мен какви колеги при първа възможност си накупиха черни нески премиуми и ми става лошо. Доста недъгав клуб...