IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan обнови сериозно Navara

Пикапът получи много допълнителни системи, но запази основния си двигател

Компанията Nissan представи обновения си пикап Navara, който е получил редица подобрения в сравнение с отиващия си модел, както и нова флагманска версия.


Nissan Navara


Преди всичко, известният на някои пазари като Frontier модел, вече се отличава по преработените предна и задна част. Отпред са се появили различна решетка на радиатора и двойни светодиодни фарове. Задните светлини също са модернизирани, като те са комбинирани с различни калници и нова врата на товарното отделение, което е с увеличени размери.

Салонът на пикапа също е преработен, като в него са поставени нов волан и модернизирана мултимедийна система със сензорен екран. Обновената Navara получава и комплекс Nissan Intelligent Mobility, който включва система за аварийно спиране, предупреждение за опасност от челен сблъсък, камери за кръгово наблюдение и други.


Nissan Navara


Техническите промени засягат конструкцията на Navara, която е усилена, за да може да се повиши товароподемността. Пикапът получава нова кормилна рейка за подобряване на маневреността на ниски скорости. Ще се предлага и нова топ-версия на модела - PRO-4X, която получава допълнителен комплект, предназначен за любителите на пътешествията и пътувания през тежки терени.

Що се касае до задвижването, то не е променяно и моделът ще продължи да се предлага с основния си двигател. Това е дизеловият 2,3-литров туин-турбо с мощност 188 конски сили и 450 Нм, който може да се съчетае с 6-степенна механична скоростна кутия или автомат със 7 предавки. Информация за цените на обновената Navara засега липсва.

Още снимки на обновения пикап на Nissan - вижте в галерията:

Снимки: Nissan

0 от 500
  • #1
    1 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Сетила се мара да се побара. Дадоха си сметка , че Форд им взе пазара дори и в Европа и сега се мъчат да връщат клиенти с тоя фейс-лифт .