IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan показа кросоувър за 8000 долара

Magnite е евтин, но разполага с най-модерни системи (ВИДЕО)

На 21 октомври компанията Nissan ще представи серийната версия на компактния си модел Magnite, който ще бъде най-евтиният и най-достъпен кросоувър на марката.


Nissan Magnite


Прес-службата на компанията публикува и няколко снимки, както и видео от изпитанията на автомобила, които се провеждат на полигона в японската префектура Тотиги. Там по-рано са тествани много модели на Nissan, в това число суперколата GT-R и кросоувъра на ток Ariya.

От компанията отбелязват, че Magnite ще получи мощен мотор, висок пътен просвет, отлично окачване и най-модерни системи за безопасност и асистенти на водача. Кросоувърът е построен на платформата CMF-A, като ще се настани под Juke в моделната гама на на марката.


Nissan Magnite


По предварителни данни, Nissan Magnite ще разчита на 1,0-литров бензинов мотор с 3 цилиндъра и мощност 72 конски сили, който ще работи с 5-степенна механична скоростна кутия. За кросоувъра ще се предлага и турбодвигател с обем 1,0 литър, който развива 95 конски сили и е свързан с вариатор.

Моделът е разработен за Индия, където ще дебютира, а след това ще се появи и на пазарите в други развиващи се страни. В Европа кросоувърът ще се продава със сигурност в Русия. Базовата цена на Magnite е 8000 щатски долара.



Снимки и видео: Nissan

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    "Моделът е разработен за Индия, където ще дебютира, а след това ще се появи и на пазарите в други развиващи се страни. В Европа кросоувърът ще се продава със сигурност в Русия. ":))))) Русия не е ли световна империя и икономически, космически и т.н колос?
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    до 1 ( преди 3 години )
    ам от любимата ни ридакция отдавна не правят разлика м/у "Мощен двигател 72к.с. и Двигател мощен 72к.с." Относно колата , най-ми се чини че е сегашното Сандеро -72к.с. с евтино турбо , 5-степенен ръчок , минимални системи за сигурност и екология и произведена в Индия или Раша ... .
  • #1
    11 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    "От компанията отбелязват, че Magnite ще получи мощен мотор"............"Nissan Magnite ще разчита на 1,0-литров бензинов мотор с 3 цилиндъра и мощност 72 конски сил"Но комент.