IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Eксперти посочиха най-надеждните автомобилни марки

Проучването на Fit Service е за третото тримесечие на 2020 година

Международната мрежа от автомобилни сервизи Fit Service публикува резултатите от свое проучване за най-надеждните автомобилни марки. То се основава на повече от 2 млн. сервизни операции, проведени в над 100 различни сервиза на компанията.

За да бъде по-честно класирането, експертите първо са изключили ремонтите по каросерията и гумите, а също така и миенето и почистването. След това от списъка е премахната и всяка дейност, свързана с техническото обслужване на автомобилите и смяната на износени детайли - масло, филтри, крушки на фаровете и др.

Така в съставянето на рейтинга са включени единствено посещенията в сервиз, които са свързани с директни повреди. Специалистите са въвели метод за оценяване, в който се използва средната възраст на съответните модели. Проучването обхваща третото тримесечие на 2020 година.


Най-надеждните модели и марки според Fit Service (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #17
    14 rate up comment 7 rate down comment
    Боб ( преди 3 години )
    Тия *** шкодите,са си чисти трошливи vw.Пак платена статия.
  • #16
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Smart (правопис: smart ) е автомобилна марка на Daimler AG, основана през 1994 г. И изчезни, ако обичаш, с твоите бълнувания - Рено, Рено!
  • #15
    9 rate up comment 14 rate down comment
    Сандокан ( преди 3 години )
    Опел, Субаро и Мини са най гадните за подържане трошляци! Аман от платени статии. Най яката кола на всички времена е Ауди 80, никоя друга не може да се мери с аудито!
  • #14
    8 rate up comment 7 rate down comment
    abc ( преди 3 години )
    #13Ами ползват мерцедес, цели 3 мотора от рено.Освен това, за баничарката им Citan ползват не само мотора, ами цялото Renault Kangoo. А пък за Смарт излолзват цялото Renault Twingo.Снимки да ти показвам ли или сам ще разгледаш в интернет да видиш очевидната прилика?
  • #13
    21 rate up comment 0 rate down comment
    Лудогорец 9 ( преди 3 години )
    Мини и джееп са тук а мазда и хонда ги няма странно а?
  • #12
    9 rate up comment 17 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Mercedes и Рено с еднакви двигатели....!? Тука някои прекаляват със субстанции, освен ако не е вродено!
  • #11
    16 rate up comment 9 rate down comment
    Плащай И влизай в кл ( преди 3 години )
    Който си плати е в класацията.Мерцедес бая са се ухарчили а и Шкода
  • #10
    11 rate up comment 8 rate down comment
    МерцедесРено ( преди 3 години )
    Фалшива статия.Щом има Мерцедес -трябва да има и Рено нали са с еднакви двигатели.
  • #9
    10 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Най здравите са старите модели на Toyota/Lexus преди 1999г. Значителна част от тези автомобили и до днес се движат по пътищата. Особено джиповете на Toyota са железни. Отворете сайтовете за употребявани коли и вижте какви цени държат. Запазен и поддържан Land Cruiser 80 почва от 30 000лв нагоре. Дори и най амортизираните са все над 20 000лв. Последните години даже започнаха да поскъпват.В България дори старите раздрънкани 70-та серия се търгуват все над 10-12000лв. А говорим за кола на 30г.
  • #8
    14 rate up comment 7 rate down comment
    Факт!-тически ... ( преди 3 години )
    и с микроскоп да търсите, недоразумения като рено няма да намерите в такава класация! В тези за най-ниска надеждност и качество рено е отколешен лидер.