IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 германски коли, от които е добре да се стои настрана

Тези модели рязко се разминават с определението за "немско качество"

Хората купуват германските коли заради тяхната надеждност. В наши дни обаче автомобилите стават все по-сложни и това се отразява на качеството им. Съответно, дори утвърдени марки допуснаха на пазара модели, които прекарват повече време в сервиза, отколкото на пътя.

Изданието Motor1 събра на едно място 10 модела, произведени в Германия, които са проектирани да изкарат дълги години, но често се превръщат в бездънна яма, в която техните собственици наливат пари за ремонт. На всичко те не са никак евтини дори на пазара на употребявани автомобили.


10 германски коли, които могат да ви изненадат неприятно (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #36
    8 rate up comment 3 rate down comment
    elinelinov56@gmail.c ( преди 3 години )
    На немските коли им останало само името и външният им блясък качеството е много ниско а резервните части много скъпо( никога вече не бих купил немска кола -лично мое мнение от опит знам имах немски коли )
  • #35
    5 rate up comment 5 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 3 години )
    Всяко стадо си има ***, нормалное.Само японското стадо е почти изцяло от ***.Може да се направи класация от типа на, коя е единствената прилична кола на ...нисан например.Не може да се каже коя е най красивата кола на нисан, щото няма такава.Такива ми ти работи.
  • #34
    8 rate up comment 0 rate down comment
    No name ( преди 3 години )
    Стига сте преписвали от проамерикански сайтове. Ония на вързано куче, хляб не могат да дадат. Имаше един случай, в който една цветнокожа, тръгна да съди производител на каравани, защото никъде в ръководството за употреба не пишело, че не можеш да станеш от волана докато шофираш по магистралата и да си направиш кафе, в задната част.
  • #33
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Морски ( преди 3 години )
    БМВ и мерцедес се купуват нови и на 3-тата година се продават.Бъдете сигурни,че няма да имате никакви проблеми,знам го от личен опит.
  • #32
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Nomer 13 ( преди 3 години )
    Ами купувайте си Волгин и Лади бе другари,тях можете да ги ремонтирате със гайечни ключове
  • #31
    14 rate up comment 11 rate down comment
    Владо ( преди 3 години )
    Карал съм някой от тези автомобили така ,че вярвам на статията.Преминал съм само на японски, нямам време и нерви да се занимавам с престижни немски марки.
  • #30
    18 rate up comment 6 rate down comment
    Автомонтьор ( преди 3 години )
    Не съм имал нещастието да работя по някои от тези коли, но от дългогодишния ми опит знам, че статиите за BMW са на 100% истина! Надали има колега, на който да не му е омръзнал отвратителния звук при подаване на контакт на BMW с проблеми ! И - колкото по- ново е - толкова повече проблеми... А, и за Mercedes-benz е валидно това правило!
  • #29
    18 rate up comment 3 rate down comment
    Наско ( преди 3 години )
    И сега Bmw сектата ще подпали моторетката,ще се засегнат яко
  • #28
    8 rate up comment 12 rate down comment
    До анонимен 8 ( преди 3 години )
    Хах нека позная караш ГоУф или некъв подобен глокник, ама " немско"...хи хи
  • #27
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Бай Тошо ( преди 3 години )
    То да бяха само тия, от ФФсички, ФФсички далеч...