IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

"Бързи и яростни" приключва с още 2 серии

Създателите на филма не изключват появята на теревизионна поредица

Филмите от серията "Бързи и яростни" определено радват голяма част от автомобилните фенове. Досега са излезли 8 ленти от "бензиновия екшън", плюс деривата "Хобс и Шоу", а догодина се очаква и 9-тата част. Скоро след нея, обаче, ще се разделим със зрелището. Поне в този му вид.


бързи и яростни


Според запознати, от Universal Pictures са решили да сложат край на "Бързи и яростни", като изкарат още два филма след премиерата на Fast 9, която бе отложена за май 2021 г. Но макар и не в този вид и занапред ще очакваме филми, малко или много свързани със съдържанието от досегашните ленти.

И двата бъдещи филма ще бъдат под контрола на настоящия режисьор Джъстин Лин, а като продуцент и в една от главните роли със сигурност ще видим Вин Дизел. Очаква се голяма част от актьорския състав в досегашните ленти да бъде наличен, под въпрос е само участието на Дуейн Джонсън - Скалата и Джейсън Стейтъм.


бързи и яростни


Всъщност, подобни слухове имаше още преди години. Идеята на продуцентите е преди тотално да се изчерпа от съдържание, "Бързи и яростни" да положи основата на т. нар. "спиноф" варианти и дори телевизионни сериали. Самият Дизел обяви по-рано тази година, че се работи и по версия на филма с изцяло дамски състав.

До момента, осемте филма от поредицата "Бързи и яростни" плюс "Хобс и Шоу" са донесли над 5,7 милиарда долара приход. На езика на Холивуд това означава, че автомобилният аналог на "Вселената на Марвел" няма да изчезне, дори и да мине през радикални промени и обновления.

0 от 500