IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бързи и яростни в реалния живот (ВИДЕО)

Словак оцеля след невероятно каскада с BMW в тунел

Бързи и яростни в реалния живот (ВИДЕО)

Подобни изпълнения могат да бъдат видени в холивудски филми от типа на „Бързи и яростни”, но там те се изпълняват от добре  подготвени каскадьори. А този шофьор на BMW просто е един невероятен късметлия.

44-годишният жител на словашкото градче Бардьова губи управление малко преди влизане в тунела Борик, разположен на една от магистралите в страната. Неговото BMW се удря в бетонно ограждение, излита във въздуха, леко закачва арката на тунела и пада на платното. Инцидентът е заснет от камера за видеонаблюдение.

Според информация на вестник Mirror, мъжът просто е заспал зад волана. Като по чудо той дори не е сериозно ранен, а се е отървал с няколко порязвавия и синини. Пристигналите на мястото на инцидента полицаи са направили тест за алкохол на шофьора, който е бил отрицателен.

От полицията отказват да разкрият самоличността на каскадьора, но видеото с неговото изпълнение беше качено в социалните мрежи и само за няколко дни бе гледано от милиони потребители.

Снимка и видео: Newsweek

0 от 500