IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Румънска банда обира камиони в стил „Бързи и яростни” (ВИДЕО)

Крадците са заловени в Холандия след отмъкване на айфони за 500 000 евро

Румънска банда обира камиони в стил „Бързи и яростни” (ВИДЕО)

Полицията в Холандия задържа банда, която е обирала камиони по време на движение с висока скорост – изцяло в стила на филма „Бързи и яростни”. Престъпниците са задържани, след като успели да измъкнат голям брой „айфони” на стойност 500 000 евро, съобщава CNBC.

Румънска банда обира камиони в стил „Бързи и яростни” (ВИДЕО)

Бандитите се оказали румънци, които нанасяли своите удари в цяла Европа. Те са действали само през нощта, като се приближавали с автомобила си максимално близо до набелязания камион. Един от обирджиите се качвал на предния капак на колата и разбивал задната врата на товарната машина, след което плячката лесно била прехвърляна.

Обирите са ставали при доста висока скорост, а някои от шофьорите на камиони дори не са разбрали какво се е случило. След като регистрирала няколко сходни случая, полицията е взела мерки и е задържила грабителите. В момента се проверява тяхната съпричасност към подобни престъпления в няколко части на континента.


Снимка и видео: CNBC

 

0 от 500