fallback

12 признака, че сте на път да купите трошка

Тези трикове на продавачите трябва веднага да ви подскажат за какво става дума

Покупката на употребяван автомобил си има и плюсове, и минуси. Плюсовете са ясни: спестявате пари, и то все повече, защото цените на новите автомобили растат с доста по-бързо темпо от инфлацията напоследък. Минусите се изразяват най-вече в неизвестностите около техническото състояние на машината. Продавачът, разбира се, е последният човек, който да ви помогне да намалите тези неизвестности. Неговата цел е да продаде автомобила на максимално висока цена - което в повечето случаи е в противоречие с вашата цел, която е да научите максимално много за колата, преди да я купите. Затова трябва да разчитате най-вече на собствените си очи и мозък. Ето някои сигурни признаци, че нещата не са толкова добре, колкото продавачът ги представя.

12 признака, че сте на път да купите трошка (ГАЛЕРИЯ):

 

fallback
  • #5
    анонимен ( преди 3 години )
    Признак номер 1 - нямате пари! Ами от ясно по ясно е че за малко пари няма как да се купи добър автомобил дори и употребяван. Общо взето 10 000 лв. е абсолютната долна граница. Всичко под тази граница са трошляци които така или иначе пак ви излязат към 10 000 след като ги ремонтирате и преведете в приличен вид. Хубавите коли втора ръка почват някъде от 20 000лв до към 50 000. В зависимост от класа. Над 50 000 не си струва да се дават за употребявана кола освен ако не е рядък спортен модел.
  • #4
    анонимен ( преди 3 години )
    А бе, трошка! То човек жена си вземе, па тя се окаже ***,та за кола да се кахъриш!!
  • #3
    анонимен ( преди 3 години )
    2, прав си, но само ако говориш за коли от южна Италия / Франция. Колкото по на север се дигаш, толкова по пазени и гледани стават (манталитет). Отделно, че в БГ се внасят предимно коли купени до 1000Е от разни морги и изпъвани и пудерни да изглеждат добре.
  • #2
    анонимен ( преди 3 години )
    нормално каран автомобил за 2-3 и повече години е НЕнормално да няма боядисан детайл... и не е задължително да е удар, камо ли пък тежък. По-чесно са одирания при паркиране. Ако търсите небоядисван 10 годишен автомобил, търсите всъщност светия Граал... и няма да го намерите.
  • #1
    анонимен ( преди 3 години )
    най-важния признак #13 (всъщност #1) че сте на път да купите трошка: - пътувате към Горубляне или Дупница...
fallback
Последни