IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 полезни неща, които не намериха място в автомобила

От заключващия се преден капак до автоматичния предпазен колан

Всяка година на автомобилния пазар се появяват определени иновации. В същото време обаче много от предложения на дизайнерите и конструктори се оказват абсолютно безполезни. По напълно очевидна и разумна причина те не можаха да се внедрят в автомобилите, въпреки цялата им привидна и на пръв поглед неоспорима полезност за шофьорите.

Кои са тези неща - в галерията:

0 от 500
  • #4
    14 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Вярно, че Трабант беше с клаксон на лостчето на мигачите. Целта беше да не се вкарват кабели във волана. Но и Рено имат подобно решение (бутон на края на лостчето). И никак не е лошо. Въпрос на навик. Да не забравяме, че клаксонът трябва да се използва само за предотвратяване на произшествие. Т.е. много рядко.
  • #3
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Да споменем и безумията които така и си стоят като например заключването на волана, на една автомивка така ми го бяха увъртяли, че после се потих като грешен дявол половин час.
  • #2
    8 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    това за клаксона извън волана го имаше на вартбург и мисля на трабант... изключително непрактично и не знам защо се включва в статията, може би, за да не е 4 полезни... хаха
  • #1
    15 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    За нито едно от петте не бих казал, че е полезно .