IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 опции, които не си струват при покупка втора ръка

От тях лесно може да се откажете или да ги монтирате по-късно

Много често при разглеждане на обяви за продажба на употребяван автомобил се оказва, че избраният модел ни харесва, отговаря на основните ни критерии, състоянието му и пробегът са добри, но ... Ами, доста скромен и по отношение на оборудването. Иска ни се да седнем зад волана и да ахнем, но пак ще трябва да направим компромис и да се откажем от някои съвременни блага. А наистина ли имаме нужда от тях? Ето 5 опции, от които лесно може да се откажете при покупката на автомобил втора ръка или да ги монтирате по-късно.

Кои са тези опции - в галерията:

0 от 500
  • #4
    40 rate up comment 4 rate down comment
    Бай Гошо ( преди 3 години )
    В статията е пропуснат факта, че при употребяваните автомобили разликата в цената на различните нива на оборудване е по-малка отколкото при новите. Според мен е по-изгодно първоначално да се дадат повече пари за по-добре оборудван употребяван автомобил, отколкото после да се купуват джанти, волани и т.н. Между другото като видях и люка в списъка, помислих, че ще предложат и него да монтираме в последствие.
  • #3
    49 rate up comment 5 rate down comment
    sas ( преди 3 години )
    Това е най-тъпата статия, която съм чел в този сайт. Защо централното заключване не е включено - може и с ключе да си отвориш? Защо изобщо трябва да си купуваш кола втора употреба, като може и градски транспорт да ползваш.......
  • #2
    41 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Който е писал статията никога не се е качвал на кола с люк, за да го определя като отживелица, или да си мисли, че климатика може да го замени - това са съвсем различни неща!
  • #1
    48 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Най-хубаво е колата да е в оригинален вид, а не "подобрена" с гърнета, менте джанти, карбоново фолио, чипове, махнати катализатори и други сиганийки. А при положение че такива хора дават пари за подобни "подобрения", а не за да им бъде технически изправна колата е грехота. Не можеш да дадеш 4 бона за кола и тя да върви най-много, да е най-комфортната, икономична и безпроблемна е илюзия.